Cedevita GO – osvježenje u pokretu

129

cedevita-goAtlantic Grupa lansirala je dosad najveći investicijski projekt u segmentu proizvodnje vlastitih proizvoda – Cedevitu GO! Riječ je o razvojnom projektu vrijednom 75 milijuna kuna, koji je stvaran više od šest godina i koji donosi revolucionarnu mogućnost konzumacije svježe pripremljene Cedevite u pokretu. Najznačajnija inovacija koju donosi projekt Cedevita GO! u tehničkim je karakteristikama patentiranog čepa kakav se do sad nije proizvodio u prehrambenom sektoru. Čep sadrži granule Cedevite, odvajajući ih/spajajući s bočicom vode, gdje se granule otpuštaju jednostavnim okretom čepa. Atlantic je novim proizvodom lansirao novu kategoriju almost-ready-to-drink (ARTD), a miješanjem granula Cedevite s vodom neposredno prije konzumacije čuva stabilnost vitamina, koja se u tekućini vremenom nužno gubi.

3 COMMENTS

 1. …evo jedne teme koja se tiće svih nas koji smo odrasli na Cedeviti…

  Kada bi nekome rekli da mu nudite proizvod koji je do jučer konzumirao, po 8.5 puta većoj cijeni od one koju je navikao plaćati, što mislite što bi vam on odgovorio? Vrlo vjerojatno, ODHEBI! …i to s punim pravom!

  No kada pred marketingaše stavite ovaj odnos, oni to shvaćaju kao profesionalni izazov!? …padaju oklade kako će to tako fino upakirat da to nitko ne bu skužil i da bu to raja kupovala ko mutava!?!?

  Kupim ja dakle Cedevitu GO i mislim si koji sam ja majmun!?

  1. Platio sam je 10kn!?
  2. Dobio sam 3.5 dcl napitka
  3. Ambalažu si mogu nabit u ghuzicu, jer nije povratna i ne ostvaruje pravno na povratnu naknadu!?
  4. Pošto nije povratna, nije ekološka jer završava u smeću u 21. stoljeću!?!?!?
  5. Nakon tih 3.5 dcl napitka sam još žedan!??!?!

  Uzimam još Janu u boci od 5dcl 4kn, Cedevitu u vrećici 15g. 3kn i za 7kn imam 1.5 dcl više napitka!? Ali to nije sve! Ostaje mi i bočica s kojom ostvarujem pravo na povratnu naknadu u iznosu od 50lipa!? Pa me taj cijeli posao košta samo 6.5kn!!!!

  TKO JE TU LUD?

  Jednostavno ne razumijem jesmo li mi stvarno toliki mulci, or wot!?

  Da mi je netko rekao da taj proizvod stavim na policu svog dućana i da bu to išlo izbacio bi ga na cestu kroz izlog! I ne bi mi bilo žal!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here