Dino Komar imenovan regionalnim brend menadžerom za Tuborg i Battery

95
dino-komar-main
Dino Komar

Kako bi se što kvalitetnije podržao stalni rast poslovanja, u Carlsbergu South East Europe početkom 2009. došlo je do kadrovskog pojačanja. Dino Komar, senior brend menadžer u Carlsbergu Croatia, imenovan je regionalnim brend menadžerom za Tuborg i energetski napitak Battery.

Dino Komar se pridružio Carlsbergu Croatia u veljači 2007. Kao dio tima zaduženog za premium segment on je značajno pridonio rastu brenda Tuborg u Hrvatskoj, te ga učinio jednim od najvažnijih u premium segmentu hrvatskog tržišta piva. Na svojoj će regionalnoj funkciji Dino Komar biti odgovoran za upravljanje inicijativama vezanim uz Tuborg i Battery te ubrzavanje održive profitabilne učinkovitosti tih brendova diljem Jugoistočne Europe.

Dino Komar postao je dio regijskoga tima koji vodi direktorica internacionalnih brendova Jelena Ristić, a uz njega je za brend Carlsberg odgovoran Mario Blaić, koji ima dvostruku funkciju regionalnog brend menadžera u Carlsbergu South East Europe i rukovoditelja premium segmenta u Carlsbergu Croatia.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here