Hiperplodine najpovoljnije, Interspar najopremljeniji

104

U ovomjesečnoj kupovini Hiperplodine su se pokazale kao najbolji izbor u pogledu cijena dok je Interspar ponudio najveći izbor proizvoda. Titulu najpovoljnije kupovine, Hiperplodine su odnijele i u kategoriji cijena voća.

potrosacka-kosarica-0220091

Uz natprosječno visoku cijenu naranči, Getro nije popratio akciju Sirelinog Gouda sira, što ga je zbog razlike u cijeni od 15 kuna koštalo titule najnepovoljnije kupovine uopće i u kategoriji cijena voća. Također, u Getrou je izgleda na dan kupovine sva perad “odletjela u toplije krajeve” jer smo zatekli iznimno prazne police za meso od peradi. Od zanimljivih akcija definitivno bi izdvojili već spomenuti Sirelin Gouda sir kod gotovo svih trgovaca te Cekin Pileći file od Vindije u Billi.

potrosacka-kosarica-022009-voce
Klikni i uvećaj

vegeta-75g

U Kauflandu sve je izrazito uredno i pregledno. Pitamo se jeli to razlog zašto se tradicionalno pakiranje Vegete od 75g koje odskače svojim dizajnom kuhara i crveno bijelog srca u odnosu na moderno plavu ambalažu ostalih Vegeta proizvoda nije našlo na polici. Jednom kada vidite impresivno posložen Vegetin moderno plavi regal u Kauflandu, razumjet će te zašto se to pitamo. Također u Kauflandu moramo pohvaliti bogatu ponudu čajeva unatoč tome što nismo pronašli traženi Milford iz ovomjesečne košarice. Za oko nam je posebno zapela ponuda Mhai Diva čajeva po cijeni od 136 kuna pa na više za pakiranje od 32 vrećice. Očito da potražnja postoji unatoč kriznim vremenima.

Pikov parizer od 220g nije bio primjeren za uvrštavanje u košaricu jer ga mnogi trgovci ne drže; pakiranje od 400g mogli smo naći na svim policama.

Bombastična reklama za bombastičan proizvod ali trenutno bez bombastične ponude. Tako bi za sad mogli okarakterizirati kampanju Ožujske pive u pet ambalaži 2l + 0,5l gratis jer rijetki su trgovci imali ovaj proizvod u ponudi.

3 COMMENTS

  1. Molim vas da ispitate zašto ni kod jednog trgovca nije moguće pronaći domaći češnjak i zašto takve elementarne proizvode moramo uvoziti iz Kine, Argentine i sl.

    • Najmanji je problem za češnjak, rijetko ga jedem samog, mala je razlika između domaćeg i uvoznog…
      Meni je puno gore što naši domaći trgovački lanci pod robnim makrama koje reklamiraju kao domaće uvoze indijsku lignju, argentinsku škarpinu, japanske osliće… pa valjda toga ima i kod nas! I onda kažu ‘Kupujmo hrvatsko’…

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here