Metro Cash & Carry uveo beskamatne kredite

metro-midi„Kupi sada – plati poslije sezone!“ naziv je akcije koja vrijedi za pravne osobe

Metro Cash & Carry je u suradnji sa Zagrebačkom bankom uveo mogućnost kratkoročnog i beskamatnog kreditiranja kupnje za pravne osobe u iznosima od 2.000 do 20.000 eura.

Uvedena usluga dio je procesa prilagodbe Metroa aktualnoj gospodarskoj situaciji, navode iz trgovačkog lanca, a kupcima će omogućiti korištenje kratkoročnih kredita uz valutnu klauzulu u eurima bez plaćanja kamate i naknade za obradu kreditnog zahtjeva, koje podmiruje Metro.

Minimalni iznos kredita iznosi 2.000 eura, a maksimalni 20.000 eura. Kredit se može otplatiti na dva načina: jednokratno, i to tri mjeseca od dana korištenja kreditnih sredstava, ili u mjesečnim ratama na rok do šest mjeseci od dana korištenja kredita, s tim da se kredit otplaćuje u kunskoj protuvrijednosti po srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja.

Svi kupci zainteresirani za ovakav način financiranja kupnje u veleprodajnim centrima Metroa dobit će predračun za odabranu robu, koji će uz zahtjev za kredit dostaviti bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke.

Kupcu, koji zadovoljava uvjete kreditne sposobnosti, sklopit će Ugovor o kreditiranju, temeljem kojeg će se kreditna sredstva isplatiti na račun Metroa, nakon čega kupac preuzima robu.

Rok realizacije kredita traje maksimalno četiri dana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *