Do Lige prvaka uz Heineken

147

uefa_posterHeineken olakšava put do Lige prvaka organiziranjem velike SMS nagradne igre s 2070 tjednih nagrada u vidu atraktivnih Heinekenovih majica, ruksaka, sportskih torbi. Za to je potrebno SMS-om poslati kod s Heinekenovog čepa na broj 61760.

Ljubitelji Heinekena i Lige prvaka sasvim će sigurno s nestrpljenjem čekati izvlačenja mjesečnih nagrada: ekskluzivnih propusnica (backstadium) i ulaznica za četvrtfinale i polufinale Lige prvaka te glavnu nagradu: VIP paket koji uključuje put u Rim na finale Lige prvaka 2009.

Atraktivne hostese i instant nagrade čekaju sve one koji u svom Heinekenu vole uživati u nekim od najboljih Heinekenovih barova.

Svi detalji o nagradnoj igri koja je već počela i trajat će do 22.05.2009. dostupni su na web stranici www.heineken.com.hr. Heineken vas poziva da uživate u pivu odgovorno te sudjelujete u jedinstvenoj nagradnoj igri koja vam otvara put do Lige prvaka.

2 COMMENTS

  1. Ja sam mislio da ste vi poštena kuća ali gle vraga!.Poslao sam kodove za nagradnu igru i bio obavješten pozivom sa vašeg službenog telefona o osvajanju glavne nagrade put na finalnu utakmicu.Međutim ništa od nagrade,obratio sam se pozivom na broj s kojeg mi je javljeno o osvajanju nagrade i razgovarao sa gospođom Ljiljanom Drakulić i objasnio da imam zapisan i memoriran broj telefona sa koje sam primio obavjest o osvajanju nagrade,imam i čepove sa kodovima i sačuvane SMS poruke koje sam poslao.Zanima me odakle službenici moj broj mobitela ako nije izvućen kod koji sam poslao.Nakon dva sata pretrage i razgovora rećeno mi je da sam osvoio znojnice+privjesak, e pa netko laže i vara jer me nema (mog broja mobitela) ni u jednom spisku dobitnika a imam spisak dobitnika objavljenog u 24 SATA gdje takoođer nema mog broja.To šaljem u sve medije a podnjet ću i tužbu jer je prekršeno pravilo nagradne igre gdje ljepo piše da sam morao dobiti SMS poruku o dobitku nagrade međutim ja sam primio samo poziv sa vašeg službenog telefona.

  2. kako će sada gospoda iz karlovačke pivovare objasniti objavu razlićitih brojeva telefona dobitnika glavne nagrade “Do lige prvaka uz Heineken”.U 24 SATA objavljeni broj je 099 6731 400 a na internet stranici broj je 099 517 9191,koliko to glavnih nagrada ima jer i meni je putem telefonskog poziva rećeno da sam osvoio glavnu nagradu.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here