Novi supermarket Tommy u Opuzenu

144

tommy-opuzen-2-589U petak, 20. ožujka, otvoren je novi supermarket Tommy u Opuzenu, na adresi Poduzetnička zona b.b..
Novi supermarket ima prodajnu površinu od cca 300 m2 i zapošljava 11 radnika. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do subote od 07 do 21 sat.

Supermarket pored širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u ponudi ima i odjel svježeg voća i povrća te odjel delikatesa, dok svakodnevno svježi kruh, peciva i slastice, kupcima osigurava pekarnica i slastičarnica Babić.
Zavidan udio na policama zauzima 75% proizvoda domaćih proizvođača, uz širok asortiman proizvoda privatne robne marke Tommy, najpovoljnijeg omjera cijene i kvalitete. Među najpoznatijim proizvodima privatne robne marke Tommy ističe se dalmatinski pršut Premium kvalitete, nositelj znaka “Izvorno hrvatsko” i dobitnik nagrade “Najbolji hrvatski pršut 2006. godine”. Tu je i dalmatinska panceta koja se među rijetkim robnim markama može podičiti znakom “Hrvatska kvaliteta”.

Na sam dan otvorenja, Tommy je darivao prve kupce koji su mogli uživati u brojnim promocijama i degustacijama. Za sve kupce koji će ubuduće pohoditi ovu prodavaonicu, trgovački lanac Tommy osigurava kvalitetu proizvoda, konkurentne cijene, cjelovitu uslugu, parkirni prostor, kao i kontinuirane promotivne aktivnosti.

Adresa:
Supermarket Tommy
Poduzetnička zona b.b.,
20 355 Opuzen,
tel: 020 672 791

Voditeljica poslovnice: Ivona Rešetina

Radno vrijeme: 07.00 – 21.00, ponedjeljak – subota

tommy-opuzentommy-opuzen-3

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here