Delta prodaje nekretnine

31

c-market-ftdProdaju se nekretnine na aktraktivnim lokacijama, odnosno 20 posto maloprodajne mreže bivšeg “C marketa”, a rok za prodaju nekretnina je 14. travnja

Delta je objavila da prodaje 69 objekata, odnosno 20 posto maloprodajne mreže bivšeg “C marketa”. U danu kada ističe rok za prodaju nekretnina – 14. travnja, pred Trgovinskim sudom zakazano je ročište po tužbi malih dioničara protiv firme “Primer C”, koja stoji iza kupnje “C marketa”.

Miroslav Mišković objavio je oglas u  novinama o prodaji oko 40.000 kvadrata ekskluzivnih nekretnina i oko 150.000 kvadratnih metara zemljišta na atraktivnim lokacijama.

Zainteresiranima nudi skladišni prostor na tridesetak lokacija u Beogradu, objekte po Srbiji, odmaralište na Zlatiboru, zemljište u Novom Sadu, piše B92.

«Dućani se ne zatvaraju, već prodaju kako bi kapital koji je zarobljen u nefunkcionalnim nekretninama usmjerili u razvoj maloprodaje», priopćili su iz kompanije.

Kako je za B92 potvrđeno u sudu, oni od Miškovića traže nadoknadu štete u iznosu od šest mlijardi dinara, jer smatraju da su prevareni prilikom kupnje toga trgovačkoga lanca.

Delta je odbila komentirati tužbu dok traje sudksi spor. (Bankamagazine)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here