Meteorolog postao glumac u novoj Pan epizodi

36

pan-i-sijerkovicMilan Sijerković, omiljeno televizijsko lice i sinonim za vremensku prognozu u Hrvata, pokazao je sav svoj glumački talent u novoj reklami iz Panovog humorističkog serijala sa Đurđom i društvom.

Marketinška agencija Imago i producentska kuća Riba Ribi Grize Rep za Pan su snimile još jednu reklamu iz humorističkog serijala sa Đurđom i društvom, a specijalni je gost na setu bio jedan od najpoznatijih hrvatskih vremenoslovaca Milan Sijerković. Naravno, radni naslov Panove nove epizode je Prognoza, a gospodin Sijerković sjajno se uklopio u Panov svijet osvježenja.

Milan Sijerković, omiljeno televizijsko lice i sinonim za vremensku prognozu u Hrvata,  prvi se put na malim ekranima pojavio još davne 1968. godine, te i danas u mnoštvo domova donosi informacije o suncu, snijegu i kiši. No, uz svoj prognostičarski poziv on već dvadesetak godina piše za brojne novine te izdaje stručnopopularne knjige. Štoviše, gospodin Sijerković predavao je i studentima na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pa je većina meteorologa koje danas gledamo na malim ekranima upravo kod njega ispekla svoje znanje i umijeće.

Milan Sijerković, TV celebrity još iz doba kad TV celebrities  u Hrvatskoj nisu ni postojali, glavni je protagonist reklame koja na duhovit način povezuje pouzdanost stare škole televizijske prognostike i osvježenje koje pruža Pan.  Sigurno je da  će njegova pojava u Panovoj reklami biti pravo osvježenje, a kako to izgleda, uskoro će se  moći vidjeti na domaćim TV postajama.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here