Nenad Banjac imenovan direktorom logistike InBeva za centralnu Europu

46

Nenad Banjac, nekadašnji direktor logistike Zagrebačke pivovare, nakon dvije godine provedene na poziciji direktora logistike Anheuser-Busch InBeva za Mađarsku, Češku i Hrvatsku imenovan je direktorom logistike za centralnu Europu, priopćeno je iz Zagrebačke pivovare koja posluje u sklopu pomenutog pivarskog koncerna.

Nenad Banjac
Nenad Banjac

Imenovanje Nenada Banjca na poziciju direktora logistike za sedam europskih zemalja – Hrvatska, Mađarska, Češka, Bugarska, Rumunjska, Srbija i Crna gora, uslijedilo je zahvaljujući ostvarenim poslovnim rezultatima, a u skladu je s Anheuser-Busch InBevovom politikom promicanja kvalitetnih kadrova, navodi se u priopćenju.

– Biti na čelu logističkog tima vodeće svjetske industrije piva za zemlje Centralne Europe predstavlja mi veliko zadovoljstvo, ali i spremnost na nove izazove u vođenju procesa planiranja proizvodnje, nabave i distribucije dvanaest milijuna hektolitara piva vodećih pivskih brandova Centralne Europe – istaknuo je Banjac.

Banjac je u Zagrebačkoj pivovari bio uključen u uvođenje i implementaciju novih standarda unutar koncerna Anheuser-Busch InBev. Uz njegovo vodstvo pokrenut je i najveći projekt logistike Zagrebačke pivovare – zamjena dotadašnjih standardnih boca i uvođenje nove zelene boce, stoji u priopćenju.

Nenad Banjac diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje te na MBA studiju na Bledu. Poslovnu karijeru započeo je u svjetskoj energetskoj kompaniji ABB.

Od 1995. godine direktor je tvrtke Kaplast Eko Karlovac, a 2002. dolazi u Zagrebačku pivovaru na poziciju Customer Service Managera. Na poziciju direktora logistike Zagrebačke pivovare imenovan je 2005. godine.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here