Pivovarna Laško: Hrvatski direktori ne znaju voditi posao

29

Pivovarna LaškoPivovarna Laško je ponovno reagirala na tvrdnje iz Splita kako Jadransku pivovaru žele poslati u likvidaciju.

To ostaje samo kao krajnja mogućnost, tvrde, i dodaju da i dalje pregovaraju s potencijalnim kupcima. Ponovno tvrde da splitska pivovara u osam godina jednostavno nije ispunila zacrtane ciljeve i matično je društvo stoga odlučilo da više neće pokrivati gubitke iz poslovanja koji su, kako kažu, nastali zbog lošeg vođenja pivovare.

U Laškom tvrde da su zaposlenici unatoč svemu dobili sve plaće. Kažu da su u razvoj pivovare investirali 30 milijuna eura, a posljednji put su Jadransku pivovaru dokapitalizirali 30. rujna prošle godine u visini od 15 milijuna eura.

– Hrvatski direktori nisu uspjeli ispuniti jedini postavljeni cilj, a to je pozitivno poslovanje pivovare. Jednostavno nisu prilagodili poslovanje uvjetima na tržištu i potencijalu kompanije, kažu u Laškom.

Tvrde i da zaposleni primaju plaće u prosječnoj visini od 1152 eura, a posljednji su ih puta povećali 1. siječnja ove godine. (seebiz.eu)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here