Varteks i Podravka suradnjom čuvaju radna mjesta

36

sestak-i-koscecUgovor o poslovnoj suradnji kojim će modna kompanija Varteks i prehrambena industrija Podravka svojim zaposlenicima omogućiti povoljniju nabavu robe i usluga potpisan je danas u zagrebačkom City centru Varteks.

Ugovor su potpisali predsjednik Uprave Varteksa Zoran Košćec i predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak.
– Varteks ovim ugovorom pruža Podravkinim zaposlenicima uslugu šivanja odjeće po mjeri i povoljne uvjete kupnje u našoj maloprodajnoj mreži. Uvjeren sam da ćemo ispuniti očekivanja partnera. Želim naglasiti da je to dobar primjer povezivanja domaćih kompanija u trenutačnoj gospodarskoj situaciji – rekao je predsjednik Uprave Varteksa Zoran Košćec.

Podravka, koja zapošljava otprilike četiri tisuće ljudi, od današnjeg će dana naručivati odjeću za svoje zaposlenike i poslovna odijela za direktore i menadžment, a Varteksovi će radnici moći po povoljnijim cijenama kupovati razne Podravkine proizvode. Tim činom, misli predsjednik Uprave Podravke, čuvaju se radna mjesta u domaćoj prehrambenoj i tekstilnoj industriji.

– U današnje vrijeme, kad je naglasak stavljen na očuvanju radnih mjesta i zaštitu domaće proizvodnje, svakako je važno da se povezujemo i kao hrvatske tvrtke gradimo partnerske odnose – rekao je Šestak i dodao da je zadovoljan time što će zaposlenici tvrtke kojoj je on na čelu nositi Varteksova odijela. Podravkini će radnici u Varteksovoj maloprodajnoj mreži osim na Varteksove proizvode imati popust na sve robne marke koje ta robna kuća zastupa u Hrvatskoj. (Lider)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here