Ledo AUTOMOTO – proizvod i kampanja za gas do daske

86

ledo-automoto-ftdOd pojavljivanja na tržištu sredinom ožujka, novi Ledo sladoledi na štapiću AutoMoto, među klincima su izazvali pravu pomamu. Nakon objave o početku nagradne igre za spomenuti sladoled na našem portalu nanizali su se brojni komentari, mailovi i telefonski pozivi. Tragom naših čitatelja odlučili smo saznati više.

AUTO štapić je novi sladoled na štapiću okusa vanilije i čokolade koji dolazi u obliku tri različita automobila prelivena kakao preljevom. MOTO štapić je novi sladoled okusa vanilije s četiri različita motocikla otisnuta u kakao preljevu.

Posebnost i tajna uspjeha ovih sladoleda je ta što se u svakom sladoledu nalazi paketić s 2 AutoMoto kartice s pripadajućom sličicom. Ambalaža i pripadajući poklon napravljeni su vrlo kvalitetno i dopadljivo. Kartice su napravljene od kvalitetne plastike i tiska, dok će na svjetlucave naljepnice “otkinuti” i djevojčice.

Kolekcija sadrži 140 različitih kartica s pripadajućim samoljepljivim sličicama automobila podijeljenih u 14 skupina. Kartice mogu poslužiti za igru i razmjenu dok se sličice lijepe u album i sakupljaju za nagradnu igru. Nagrade se mogu osvojiti i instant nagradnim karticama.

Skupljanjem i kroz igru klinci mogu štošta naučiti o uzbudljivom “svijetu oktana”. AutoMoto album prikazuje koja su najbrža, najjeftinija, najprodavanija, najsigurnija i najluksuznija vozila na svijetu te daje pregled top deset coupe/cabria, ekoloških vozila, terenaca, trkaćih automobila, tunera, koncepata, motocikala te zabavni top 10 miks vozila.

Sve informacije o ovom novom sladoledu i nagradnoj igri mogu se doznati na službenoj web stranici ili na besplatni telefon 0800 5525. Doduše, telefon nije od velike koristi jer je operatera gotovo nemoguće dobiti i to je jedina zamjerka ove kampanje. Internet stranica je sadržajna i zanimljiva te poput samog proizvoda odlično napravljena i izdizajnirana. Jedino što eventualno nedostaje je forum gdje bi posjetitelji mogli iznijeti svoje upite, povezati se i razmijeniti sličice ili kartice za što, kako smo se uvjerili na našem portalu i drugim forumima, postoji velik interes.

Uz zabavu, igru i edukaciju, te povrh svega slastan sladoled uspjeh ovog proizvoda definitivno fura u šestoj brzini.

10 COMMENTS

 1. zanima me gdje se u sarajevu može nabavit album? i koja je nagrada ukoliko se popuni čitav album?
  unaprijed hvala
  lijep pozdrav

 2. ja imam 14 godina i pravo sam lud za auto moto sladoledima pravo su dobri a sta trebam uraditi jer sam popunio album odg na moj E-mail HVALA!!

 3. Imam 8 godina.
  Skoro sam popunio album. Al u zadnje vrijeme dobijam samo duple… kupujem na razlicitim mjestima… ali nista…
  moji drugovi ne znaju gdje da nabave album pa ak moze da objavite…

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here