Otvoren prvi Konzumov trgovački centar u Zaprešiću

53

konzum-zapresic-otvorenje-ftdDanas je otvoren prvi Konzumov trgovački centar i Super Konzum prodavaonica u Zaprešiću, na adresi Industrijska bb. Novi centar svečano su otvorili g. Željko Turk, gradonačelnik grada Zaprešića i g. Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma u prisustvu brojnih poslovnih partnera i uzvanika.

Novi trgovački centar – Super Konzum Zaprešić najveći je samostojeći prodajni objekt Konzuma, a u njegovom poslovanju objedinit će se svi najsuvremeniji svjetski maloprodajni standardi.  Povodom otvorenja Konzum je donirao deset računala za tri zaprešićke osnovne škole – OŠ Antuna Augustinčića, OŠ Ljudevita Gaja i OŠ Kupljenovo.

Nova Super Konzum prodavaonica imat će bogatu ponudu sa više od 30.000 artikala, među kojima će posebno biti zastupljen svježi asortiman voća i povrća, svježeg mesa, delikatese, pekarskih proizvoda, vinoteke, ali i neprehrane, ponude tehnike, malih kućanskih aparata i tekstila, a sve sa ciljem kvalitetnog odgovaranja na želje, potrebe i očekivanja naših kupaca.

Na gotovo 9.000 m2 ukupne površine, uz Super Konzum prodavaonicu, kupcima će se nuditi i dodatne usluge Konzumovih poslovnih partnera u sklopu objekta –parfumerije, odjeće, obuće, optike, ljekarne, cvjećarnice, caffe bara, igraonice, tiska te raznih specijaliziranih trgovina. Centar će u početku svog poslovanja omogućiti zapošljavanje više od 150 novih djelatnika.

Povodom otvorenja svi kupci dobili su prigodan poklon, a svaki stoti kupac i besplatnu kupnju. Uz cjelodnevna čašćenja kupaca i zanimljiva događanja za najmlađe posjetitelje, ujedno je organizirana i velika nagradna igra sa glavnom nagradom  – 35.000 kuna na Diners potrošačkoj kartici.

konzum-zapresic-otvorenje-2konzum-zapresic-otvorenjezeljko-turk-i-darko-knez

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here