SMS-u grand prix CROPAK-a 2009

31

SMS maslinova ulja osvojila CROPAK 2009 za najbolju ambalažu godine, te za najbolju ambalažu u kategoriji serija hrvatskog proizvoda.

sms-nagradene-ambalazeSMS, prehrambena industrija iz Splita, apsolutni je pobjednik CROPAK-a, prestižne hrvatske nagrade koja se dodijeljuje za najbolju ambalažu. SMS je pobjednik u dvije kategorije: za  kategoriju ‘Serija ambalaže hrvatskog proizvoda’ te za ukupno najbolje ocijenjenu ambalažu CROPAK godine 2009. Ukoliko se ima na umu da je ambalaža jedan od najpersonalnijih aspekata proizvoda s obzirom da predstavlja prvi kontakt između potrošača i branda, značaj ovih nagrada još je veći. I nakon brojnih osvojenih priznanja u sferi vizualnog identiteta proizvoda, SMS je i ovim, još jednim iskorakom i u tehničkom i u dizajnerskom smislu, dokazao da ne posustaje u razvoju daljnjih inovacija na svojim proizvodima vrhunske kvalitete. Tvorac i ovog – novog vizualnog identiteta SMS maslinovih ulja, kao i dosada je dugogodišnji SMS-ov suradnik, priznati svjetski dizajner Boris Ljubičić.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja CROPAK 2009 održana je u petak 15. svibnja u Opatiji, a ove se godine za CROPAK natjecalo više od 150 pojedinačnih proizvoda u osam kategorija – tehnička izvedba ambalaže, ambalaža hrvatskog proizvoda/serije, ambalaža inozemnog proizvoda/serije na hrvatskom tržištu, ambalaža s prepoznatljivim vizualnim  identitetom Hrvatske, dizajn ambalaže, displeja i etikete hrvatskog proizvoda/serije, prototip, studenski radovi te Eko CROPAK koji se dodjeljuje za eko ambalažu te sustav gospodarenja ambalažnim otpadom. Posebna CROPAK kategorija – CROPAK godine 2009 dodijeljena je ukupno najbolje ocijenjenoj amabalaži. Grand Prix nagradom CROPAK, SMS dobiva mogućnost izravnog sudjelovanja na međunarodnom natječaju WORLDSTAR za nagradu Worldstar Award for Packaging Excellence.

Uz ovogodišnji uspjeh, SMS je dobitnik brojnih nagrada kako u sferi kvalitete proizvoda tako i u sferi dizajna i vizualnog identiteta.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here