Franck jubilarna obitelj vas nagrađuje

jubilana-kava-franckZa sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u Konzumu kupiti najmanje 500 g Franck jubilarne kave bilo koje gramature. Na blagajni ćete dobiti kupon kojeg treba ispuniti osobnim podacima (ime i prezime, adresa, telefon i broj računa) i poslati ga na adresu: Franck d.d. (za nagradnu igru Franck jubilarna obitelj vas nagrađuje), Vodovodna 20, 10000 Zagreb. Svaki sudionik može poslati neograničen broj ispunjenih kupona.

Nagrade:
1x 15.000 kn na Konzum American Express kreditnoj kartici
10x Fissler set posuđa
50x jubilarni poklon paket

Trajanje nagradne igre: od 20.06.2009. do 24.08.2009.

Komentari

 1. damir husarek kaže

  poslao sam najmanje 20 kupona za nagradnu igru franck jubilarna obitelj vas nagradjuje i dali je moguće da nisam dobio baš nikakvu nagradu???

 2. snjezana kaže

  neznam ko tu koga zeza za tu nagradnu igru kave!!!jedan dan sam kupila kavu u konzumu i nisam dobila nikakav kupon!!!!zatim otisla na internet da vidim o cemu se radi i vidjela da trebam dobiti na blagajni kupon za nagradnu igri!..evo me ponovo u konzumu i trazim ja kupon za nag.igru a zena na blagajni me bljedo gleda…poslala me na recepciju da tamo trazim ali i tamo neuspjeh..kazem ja gospođi na recepciji da taj kupon trebam dobiti u konzumu ali ona meni uporno da oni nemaju nistva takvo i da nije ugovor sklopljen samo sa konzumima nego i sa ostalim ducanima i da je nemoguce da oni imaju kupone!!!a ja ko naivna glupaca posto pijem tu kavu isla u konzum da ju bas tam kupim i da onda odigram igru a oni mene ko malog majmuna secu radi jednog kupona!!!mislim da vam je organizacija katastrofa,malo se zapitajte jer ja nisam jedina koja ima primjedbe!!!!!!zalostan pozdrav snjezana

  • Marija kaže

   Gore navedena nagradna igra je bila raspisana do 8 mj 2009.
   Trajanje nagradne igre: od 20.06.2009. do 24.08.2009.

   Nagradna igra o kojoj Vi govorite traje do 6.4.2010. i kavu mozete kupiti u bilo kojem dućanu..skupiti ukupno 500 grama i poslati na njihovu adresu bez ikakvog kupona.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *