Nova boca Ožujskog piva za stare prijatelje

380

zuja-nova-boca-reklama-ftdRene Bitorajac, Davor Dretar Drele, Mladen Badovinac i Mario Petreković u lovu na novu bocu Žuje

Ožujsko pivo lansiralo je novu PET bocu potpuno promijenjenog oblika zahvaljujući kojem bolje leži u ruci i koja omogućuje kvalitetniju zaštitu piva. Novi izgled Žujine PET boce ljubitelje vrhunskog piva neće ostaviti ravnodušnima – uz potpuno nov oblik boce, tu je i reljefni branding koji ovu bocu čini posebnom te zaštitna vratna etiketa što je također novost kod PET ambalaže.

zuja-pet-2Iz Ožujske poručuju kako će nova PET boca nametnuti nove standarde PET ambalaže kojima se potrošačima omogućuje lakša konzumacija i vrhunska zaštita piva od sunčeve svjetlosti.
Ožujsko pivo prvo je lansiralo plastičnu PET ambalažu još 2003. godine.

Nova PET boca Ožujskog piva lansirana je uz novi reklamni spot s već poznatim Žuja prijateljima – poznatim TV licima koji u duhovitim ulogama nastoje prvi uloviti novu Žuju u PET ambalaži. Tako se Rene Bitorajac, Davor Dretar Drele, Mladen Badovinac i Mario Petreković u do sada neviđenim ulogama bacaju u napeti lov za novom Q-Pack Žujom. TV spot je režiran u maniri akcijskih filmova iz šezdesetih godina i ne nedostaje raznih specijalnih efekata poput eksplozije helikoptera ili Davora Dretara Dreleta u kostimu Elvisa Presleyja.
Režiju TV spota potpisuje nagrađivani Predrag Ličina, dok ga je osmislio kreativni direktor Studija Nexus Albino Uršić.
Televizijski spot „Žujina nova boca“ sniman je u Rijeci čiji se lučki eksterijer pokazao idealnim za atmosferu potjere iz akcijskih filmova šezdesetih godina.

Nova Žuja dostupna je u novoj PET boci po starim cijenama. Preporučena cijena PET boce od 1 litre iznosi 11,99 kuna, kao i do sada, dok je cijena nove PET boce od 2 litre 20,99 kn.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here