Počeli radovi na Avenue Mall Osijek

0

avenue-mall-osijekProcjenjuje se da će Avenue Mall Osijek, kada bude završen, pridonijeti upošljavanju više od 600 djelatnika

U Osijeku je u petak održano svečano otvaranje radova na početku izgradnje Avenue Mall Osijek koji je u ovom trenutku najveći centar toga tipa u ovom dijelu Hrvatske.

“Očekujemo da će Avenue Mall Osijek, u čiju izgradnju GTC, kao jedan od najvećih developera na području srednje i jugoistočne Europe, ulaže više od 55 milijuna eura i koji otvara svoja vrata 21. listopada 2010. god., dati značajan razvojni impuls gradu Osijeku i široj okolici,” istakao je danas dr. Siniša Slijepčević, direktor projekata GTC-a.

Procjenjuje se da će Avenue Mall Osijek, kada bude završen, pridonijeti upošljavanju više od 600 djelatnika te veći dio od 55 milijuna eura platiti za izvršene usluge u izgradnji i opremanju tvrtkama sa osječkog područja. Kamen temeljac su u prisustvu niza osječkih uglednika, poslovnih ljudi i budućih zakupaca te diplomatskih predstavnika pojedinih zemalja položili Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije i Krešimir Bubalo, gradonačelnik Grada Osijeka, koji su tom prilikom naglasili da je riječ o prvoj mega međunarodnoj green field investiciji na širem osječkom području.

21 COMMENTS

 1. Jako zanimljiv članak,zanima me kada i di će bit objavljeni oglasi za nova radna mjesta,
  unaprijed Hvala.

 2. Također se javljam sa istim pitanjem kao Lucija. Kome i gdje se treba obratiti u vezi radnog mjesta? Hvala

  • pridružujem se ostalim djevojkama i mene zanima gdije i kada i kome se obratiti za posao!?

   unaprijed hvala…

 3. jako mi je drago što se tako velika trgovina otvara kod nas u Osijeku ,ali jako me zanima gdje se mogu javiti zbog posla,jer bi htjela raditi kod vas.HVALA.

 4. Također se pridružujem s pitanjem kome se i kada treba obratiti u svezi mogućeg posla.Unaprijed zahvaljujem

 5. Radujem se otvaranju tako velikog centra u osijeku.Također me zanima gdje mogu predati zamolbu?Unapreijed hvala.

 6. Radujem se otvaranju tako velikog centra u Osijeku.Također me zanima gdje mogu predati zamolbu? Unaprijed hvala.

 7. Kada će biti objavljen natječaj za posao u ovako velikome trgovačkom centru?
  Jako me zanima jer sam završila školu ove godine i htjela bih negdje raditi i usavršavati se.

 8. Kada će biti objavljen natječaj za posao u ovako velikome trgovačkom centru? imam završenu školu prodavača, imam dvoje djece pa me zanima posao vboljela bi raditi pa bi vas molila da mi odg.. sa poštovanjem jelena živković

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here