Tomislav Matusinović imenovan članom Uprave Atlantic Grupe

Tomislav Matusinović, dosadašnji Izvršni direktor za diviziju Zdravlje i njega, odlukom Nadzornog odbora imenovan je članom Uprave i potpredsjednikom Atlantic Grupe za ovu diviziju.

t-matusinovic

Tomislav Matusinović

Tomislav Matusinović je na mjesto Izvršnog direktora za diviziju Zdravlje i njega Atlantic Grupe imenovan s 1. ožujkom 2008. godine, po reorganizaciji poslovanja kompanije utemeljenog na četiri poslovne divizije. Nakon uspješnih pet poslovnih kvartala tijekom kojih je vodio diviziju Zdravlje i njega te uspješnog lansiranja najvećeg investicijskog projekta Cedevita GO! promoviran je u člana Uprave, odnosno potpredsjednika Atlantic Grupe nadležnog za ovu diviziju.

Prije dugogodišnje karijere na nizu odgovornih funkcija u Atlantic Grupi, Tomislav Matusinović je radio u uglednim domaćim i međunarodnim tvrtkama. U Atlantic dolazi s pozicije Direktora korporativnih projekata u Agrokoru, a prethodno je radio kao Regionalni voditelj tehničkih operacija u kompaniji Coca-Cola Adriatic.

Komentari

  1. snezana kaže

    DRAGI TOMISLAVE, AKO IMATE SESTRU TANJU, TADA SE POZNAJEMO IZ CERVARA. MOLIM VAS DA JE POZDRAVITE, A VAMA CESTITAM NA IMENOVANJU. PRIMITE PUNO POZDRAVA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *