Suradnja Podravke i Gastro Grupe

51

Snažnija suradnja dviju hrvatskih kompanija i to u distribuciji Podravkinih proizvoda iz poslovnih programa Prehrane i Pića u Horeca kanalu neke su od tema razgovora vodstva koprivničkoga prehrambenog diva i Gastro Grupe.

Marin Pucar, Zdravko Šestak i Dragan Munjiza
Marin Pucar, Zdravko Šestak i Dragan Munjiza

Predsjednici uprava, Gastro Grupe Dragan Munjiza te Podravke Zdravko Šestak, zajedno sa suradnicima razgovarali su danas u Koprivnici o zajedničkoj gradnji pozicija u Horeca segmentu, i to Podravke kao značajnog ponuđača te Gastro Grupe kao jednog od najznačajnijih distributera za isti kanal.

– Podravka je prepoznala dugogodišnjeg partnera Gastro Grupu kao kvalitetnog i pouzdanog partnera u procesu distribucije naših proizvoda te smo odlučili proširiti svoju suradnju i na projekt Lero instant napitaka, rekao je Zdravko Šestak.

– Produbljivanjem ove suradnje planiramo ispuniti sve zacrtane odrednice, a neke od njih su promoviranje hrvatskih proizvoda i paralelno razvijanje regionalnog i nacionalnog pristupa kanalu distribucije, rekao je Dragan Munjiza, dodavši kako je Gastro Grupa lider u distribuciji asortimana za tržište Horeca, a svoje je vrhunsko poslovanje dokazala time što je proglašena najuspješnijim klasterom u Hrvatskoj.

– Svake godine suradnja Podravke i Gastro Grupe poprima značajniji obim i u tom smjeru učinimo korak više. Ove je godine istaknut naš zajednički projekt instant napitak Lero. Značajniji iskorak u segmentu ugostiteljstva očekujemo u 2010. godini, a u narednim godinama i u segmentu hrane, rekao je član Uprave Podravke zadužen za PP Pića Marin Pucar.

Lero instant napici su osvježavajući napici bogatih okusa naranče, limuna i brusnice obogaćeni vitaminima. Jedna čaša Lero instant napitka pripremljena u 200 ml vode nadopunjuje 50% preporučene dnevne količine za dodanim vitaminima.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here