Carlsberg Croatia: Otvoreni prošireni proizvodni kapaciteti

18

Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj svoje koprivničke pivovare 2009. godine investirao 170 milijuna kuna, pa su ukupna ulaganja u proteklih dvanaest godina dosegnula gotovo milijardu kuna.

predsjednik-stjepan-mesic-predsjednik-uprave-grupacije-carlsberg-jorgen-buhl-rasmussen-i-gradonacelnik-grada-koprivnice-zvonimir-mrsicPredsjednik Republike Stjepan Mesić dao je podršku ulaganjima u proizvodnju i na prigodnoj svečanosti danas je otvorio proširene proizvodne kapacitete Carlsberga Croatia. Svečanosti su prisustvovali i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić. Domaćini otvorenja bili su Jørgen Buhl Rasmussen, predsjednik Uprave Grupacije Carlsberg, i Thomas Kure Jakobsen, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia.

Carlsberg je u širenje kapaciteta i razvoj svoje koprivničke pivovare ove godine investirao 170 milijuna kuna. Investicija uključuje halu u kojoj je smještena nova linija za punjenje boca, kapaciteta 60.000 boca po satu. Izgrađen je i novi skladišni prostor od 3.000 m2 te su instalirani dodatni tankovi za pivo.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here