Dan hrane i pića na rođendanu Avenue Malla

28

podravka-kulinarski-showNajposjećeniji trgovački centar nastavio je rođendansko slavlje i u nedjelju, 30. kolovoza Danom hrane i pića.

Drugi dan proslave koja traje sve do subote 05.09. protekao je u znaku dobre hrane i raznovrsnih  pića, a svi su posjetitelji imali prilike upoznati mnoge autohtone hrvatske proizvode. Centralni događaji slavljeničke nedjelje bili su zanimljivi kulinarski spektakli koje su održali Zigante i Podravka.

U slavljeničkom raspoloženju Avenue Mall je mislio na sve, pa su tako ljubitelji slatkog uživali u čokoladnim poklonima Zvečeva i La Chocolate, dok je Magma za one najmlađe pripremila Haribo slatkiše. Za užitak nešto starijim posjetiteljima pobrinuli su se restorani i kafići ponudom koktela po promotivnim cijenama. U Kući zelenog čaja posjetitelji su mogli upoznati okuse i način pripreme čajeva iz raznih krajeva svijeta.
Slavlju se pridružio i Konzum koji je organizirao brojne degustacije i sniženja na gastro odjelu, a svi kupci su za potrošenih 200 kn dobili poklon paket Podravke.
Brojne udruge predstavile su svoj rad u i nedjelju, a proizvođači ekološke hrane Zrno i Eko Mavrović zainteresirali su posjetitelje centra degustacijama svojih proizvoda. Posebno zanimljivo bilo je na štandu proizvođača autohtonih samoborskih specijaliteta koji su uz degustacije posjetiteljima ponudili svoje proizvode po promotivnim cijenama. Kako bi sve bilo u stilu Dana hrane i pića, Algoritam je osigurao 10 % popusta na knjige kulinarske tematike.

Tematski dani nastavljaju se do kraja tjedna te će svi posjetitelji Avenue Malla, pored uvijek atraktivnog shoppinga pronaći mnoštvo iznenađenja i dobre zabave, a Avenue Mall im poklanja i besplatno parkiranje do kraja rođendanskog tjedna.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here