Drugi rođendan Avenue Malla

32

avenue-mall-ftd-unutrasnjostIza Avenue Malla dvije su uspješne godine poslovanja, a 17,5 milijuna posjetitelja u protekle dvije godine čini ga najposjećenijim trgovačkim centrom u Hrvatskoj

Ova metropola shoppinga, zabave i stila, na 6 etaža uz dodatne prostore na otvorenim terasama unijela je pravo osvježenje u trgovačku ponudu, te je Avenue Mall postao novo mjesto zagrebačkog okupljanja.

Proslava 2. rođendana počinje u subotu 29. kolovoza i traje čitav tjedan, a svaki je dan svojom temom namijenjen pojedinoj skupini posjetitelja. Uz mnoštvo zabave za najmlađe poput oslikavanja lica, nastupa klauna, različitih kreativnih radionica i natjecanja, posjetitelje očekuje i mnogo iznenađenja, degustacija, promocija i poklona, a slavljenik se pobrinuo i za besplatno parkiranje tijekom cijelog rođendanskog tjedna.

Prvog dana proslave dodijelit će se tri glavne nagrade iz nagradne igre – „Dopping za extra shopping“ koja se održavala tijekom ovoga ljeta, donirat će se ček u iznosu od 20.000,00 kn Udruzi Kišni čovjek, a veliko finale prvoga dana bit će koncert Luke Nižetića. Program će voditi mlada i vrckava Ida Prester.

Tijekom cijelog tjedan Udruga roditelja djece s mentalnim poteškoćama predstavit će svoje aktivnosti i projekte na kojima rade, a proizvode koje izrađuju njihovi članovi prodavat će na svom štandu.

30. kolovoza – nedjelja – Dan hrane i pića – posjetitelje očekuju prezentacije hrvatskih autohtonih proizvoda, brojne degustacije, promocije i kulinarski show uživo.

31. kolovoza – ponedjeljak – Dan automobila i sporta – sportaši i rekreativci moći će provjeriti svoju kondiciju u utrci na sobnim biciklima, natjecati se u stolnom nogometu, a štovatelji ljubimaca na četiri kotača će moći razgledati najnovije modele automobila i skutera.

01. rujna – utorak – Dan škole – održat će se kreativne radionice, igraonice, te promocije proizvoda namijenjenih školi.

02. rujna – srijeda – Dan multimedije – organizirat će se brojne prezentacije i promocije najnovijih proizvoda i usluga modernih tehnologija.

03. rujna – četvrtak – Dan ljepote i zdravlja – uz promotivna šminkanja, promocije novih mirisa, prezentacije novih trendova u kozmetici i očuvanju zdravlja i vitalnosti, Avenue Mall u suradnji s Crvenim križem organizira dobrovoljno davanje krvi.

04. rujna – petak – Dan mode – održat će se tri modne revije (dječja, sport i casual, te fashion), a modele će nositi poznate domaće manekenke.

05. rujna – subota – Dan glazbe – DJ i mladi demo bandovi zabavljat će posjetitelje centra.

Veliko finale proslave drugog rođendana Avenue Malla će biti navečer na danima Novog Zagreba na Bundeku s koncertom Psihomodo Popa.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here