Eva salate – novi okusi i novi dizajn

15

eva-ftdEva  tuna salate od sada možete pronaći u novom dizajnu – prepoznatljive plave boje, karakteristične za asortiman Eva ribljih proizvoda.

Već poznati okus Tunj salate Mexico možete pronaći pod imenom Tuna salata Mexicana, a tu su i dva nova okusa: Tuna salata Mediterana i Tuna salata Dalmatina.
Eva tuna salate sadrže isključivo prirodne sastojke, izvor su omega-3 masnih kiselina i proteina, a  napravljene su od raznolikog povrća i komadića tune. Sve to čini ih praktičnim i ukusnim rješenjem za sve one koji traže jednostavan i zdrav obrok.

Tuna salata Mediterana ukusan je i nutritivno izbalansiran obrok od komadića tune i povrća s dodatkom maslinovog ulja – tipične namirnice za mediteransko podneblje.

Tuna salata Dalmatina predstavlja kvalitetan i hranjiv obrok bogat dijetalnim vlaknima iz raznovrsnog povrća uz neizostavne omega-3 masne kiseline iz komadića tunjevine.

Tuna salata Mexicana pripremljena je od komadića tune i raznovrsnog povrća. Uz blago pikantan okus, karakteriziraju je sastojci tipični za meksičku kuhinju: crveni grah, kukuruz i paprika.

Eva tuna salate možete konzumirati kao samostalno jelo ili ih kombinirati s drugim namirnicama: zelenim, lisnatim i ostalim salatama, krumpirom, jajima, tjesteninom, rižom i sl.

Logistički podaci: 30 kom/kart, 120 kart/pal, rok trajnosti 48 mjeseci.

Naziv Vijek Prikaz Količina JM
Eva salata 48 mj. KOM 1 KOM
0 KAR 30 KOM
0 PAL 3600 KOM


Proizvođač
: Podravka d.d, Ante Starčevića 32, Koprivnica. Besplatni telefon: 0800 08 08.
Web site: www.podravka.com

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here