Novi Super Konzum trgovački centar u Dubravi

konzum-otvorenje-ftdKonzum donirao 30.000 kuna i posjetiteljima priredio koncert „Prljavog kazališta“

Dvadesetog kolovoza otvoren je novi Konzumov trgovački centar i Super Konzum prodavaonica u Dubravi na adresi Dankovečka 95. Novi centar svečano je otvorio Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma u prisustvu Mladena Bodaleca i Jasenka Houre, frontmena  „Prljavog kazališta“, počasnih kumova novog Super Konzuma Dubrava. Povodom otvorenja Konzum je donirao 30.000 kuna „Centru za odgoj, obrazovanje i osposobljavanje djece i mladeži – Dubrava“ za potrebe unapređenja uvjeta rehabilitacije korisnika dok je je u večernjim satima svim posjetiteljima priređen veliki koncert najpoznatijeg rock benda iz Dubrave – „Prljavog kazališta“.

Konzumov trgovački centar u svom poslovanju objedinjuje sve najsuvremenije svjetske maloprodajne standarde na više od 9.000 m² ukupne površine. Od toga će Super Konzum prodavaonica zauzimati više od 4.850 m² prodajne površine te će svojim kupcima nuditi atraktivnu ponudu od više od 30.000 artikala. U trgovačkom centru bit će zaposleno 120 djelatnika od čega će 90 raditi u sklopu nove Super Konzum prodavaonice.

Nova Super Konzum prodavaonica će uz tradicionalno bogat svježi asortiman voća i povrća, svježeg mesa, mliječnih, delikatesnih i pekarskih proizvoda, imati i iznimno kvalitetnu ponudu neprehrane – igračaka, sezonskih artikala, tehnike, malih kućanskih aparata, tekstila i opreme, a sve sa ciljem kvalitetnog odgovaranja na želje, potrebe i očekivanja naših kupaca. Kupcima će se ujedno nuditi i dodatne usluge u sklopu Konzumovog trgovačkog centra – ljekarna, cvjećarnica, caffe bar, igraonica, tisak, prodavaonica sportske opreme i obuće, optika, kemijska čistionica  te razne specijalizirane trgovine.

Povodom otvorenja svi kupci dobili su prigodan poklon, a svaki stoti kupac i besplatnu kupnju. Uz cjelodnevna čašćenja kupaca i zanimljiva događanja za najmlađe posjetitelje, ujedno je organizirana i velika nagradna igra sa glavnim nagradama u ukupnom iznosu  – 30.000 kuna na Konzum American Expresss kreditnoj kartici.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here