Otvoren shopping park Supernova Varaždin

149

supernova-varazdin-ftdAustrijska grupacija SUPERNOVA nastavlja širenje u Hrvatskoj otvorenjem novog trgovačkog centra u Varaždinu

Nakon otvorenja građevinskog centra OBI te trgovine JYSK Stores početkom srpnja, danas je dovršeno otvorenje Shopping Parka Supernova Varaždin sa 16 novih maloprodajnih trgovina.

Investicija je vrijedna 28 milijuna eura, a novi će centar zapošljavati oko 200 radnika.

U novom centru se na 19 tisuća metara četvornih zatvorenog prodajnog prostora “smjestilo” 20-ak tvrtki, a većinom je riječ o trgovinama poznatih svjetskih modnih maraka.

Brandovi poput Müller Drogerie, New Yorker, Sportina, Deichmann, Jello, Takko i drugi već su otvorili svoje trgovine, a u narednim danima očekuje se otvorenje trgovine elektro artiklima Elipso i tekstilne prodavaonice S. Oliver.

Nakon što u studenom ove godine svoje prodajne prostore otvore i veliki prehrambeni lanac te trgovina sportskim artiklima, prodajni centar će imati 100%-tnu dugoročnu zakupljenost prodajnih površina.

Cijeli centar prostire se na površini od 56 tisuća četvornih metara i ima 770 parkirališnih mjesta.

Realizaciju varaždinskog shopping parka provodi austrijska grupacija m2 koja više od deset godina razvija i vodi Supernova trgovačke i specijalizirane centre u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj, a vlasnik parka je tvrtka Afirmacija Centar d.o.o. iz Zagreba, kćerinska tvrtka austrijskog Supernova Holdinga.

Daljnje lokacije u Hrvatskoj na kojima Supernova planira gradnju nalaze se u Zagrebu, Zadru, Karlovcu, Osijeku, Šibeniku, Sisku i Vukovaru, ističu iz Supernove.

Shopping Park SUPERNOVA Varaždin:

Adresa: Optujska Ulica 171

Otvorenje: 20. kolovoza 2009.

Zemljište:  56.000 m²
Površina Retail: 11.200 m²
OBI građevinski i vrtni centar: 7.900 m²

Broj trgovina: >20

Besplatna parkirališna mjesta za kupce: >770

Glavni zakupnici: OBI, Müller, Elipso, JYSK, New Yorker, Sportina, Jello, Takko, Deichmann, S.Oliver …

Podaci za kontakt:

SUPERNOVA Varaždin
Afirmacija Centar d.o.o.
Buzinski krči 1
HR 10010 Zagreb
Tel. +385 1 6290 940
office@supernova.hr

SUPERNOVA press
press@m2.co.at

SUPERNOVA Leasing Department
leasing@m2.co.at

9 COMMENTS

  1. e a mene zanima gdje ste pronasli natječaje za posao i jesu tražili iskustva obavezno?aj molim vas javite! hvala!

    • It actually is also eaeisr to write twits while e.g. at work than to record a video. I watched some of Loic’s video and he seems to have trouble himself to get motivated for the one video per day.. And Twitter is not about one tweet a day but about well, 100s? But we will see

  2. ljudi,dal netko zna dal u new yorkeru žele zamjeniti robu? kupila sam za dva broja prevelke cizme, i sad ne znam dal ce mi htjeti zamjeniti u drugoj boji i dr. broj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here