Počela proslava drugog rođendana Avenue Malla

24

donacija-ftdAvenue Mall, zagrebačka metropola shoppinga, zabave i stila , započela je u subotu 29.08. proslavu svog drugog rođendana koja će trajati sve do subote 05.09.

Spektakularni rođendanski tjedan, najposjećenijeg trgovačkog centra, započeo je jučer u subotu 29. kolovoza velikim tulumom. Tijekom cijelog dana posjetiteljima su priređena brojna iznenađenja poput oslikavanja lica, nastupa klauna, škole cirkuskog žongliranja i mnogi drugi zabavni sadržaji. U proslavu su se uključile sve trgovine prisutne u centru, te su tom prigodnim popustima, promocijama, podjelom poklona i degustacijama razveselili posjetitelje.
Finale prvog dana je obilježeno svečanom dodjelom glavnih nagrada u nagradnoj igri „Doping za extra shopping“. Sretnim dobitnicima uručeni su ključevi automobila Nissan Note, poklon bon za izradu Končar kuhinje po mjeri i vaucher za putovanje za dvije osobe u Pariz. Nakon dodjele nagrada predstavnica Avenue Malla, Tihomila Makovšek, uručila je donaciju u iznosu od 20.000,00kn gospodinu Gregureviću iz Udruge za promicanje i oblikovanje zdravog života autističnih osoba „Kišni čovjek“.

Bogati zabavni program vodila je vrckava Ida Prester, a na veliko oduševljenje pripadnica ljepšeg spola u večernjim satima je održan koncert Luke Nižetića.

Proslava 2. rođendana Avenue Malla nastavlja se kroz cijeli tjedan uz mnoga iznenađenja za sve posjetitelje trgovačkog centra.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here