Dan automobila i sporta na rođendanu Avenue Malla

28

novi-poloAvenue Mall je u ponedjeljak danom automobila i sporta nastavio veličanstvenu proslavu svog drugog rođendana.

Ljubitelji sporta i vožnje uživali su novitetima auto industrije te su imali priliku sagledati vožnju biciklima iz novih perspektiva.

Ljubitelji sporta su se mogli okušati i u utrci spore vožnje, zabavnog naziva USPORKA, na Giant Rock biciklima koji su na prigodnom sniženju, posjetitelji su se također mogli okušati i u utrci na sobnim biciklima, a najbolje su, naravno, osvojili bogate nagrade.

Sa druge strane, svi ljubitelji automobila su imali priliku razgledati najnovije modele automobila marki Volkswagen, Opel i Nissan, dok su atraktivne hostese odgovarale na sve upite.

Avenue Mall je i u ponedjeljak omogućio nevladinim Udrugama promociju njihovog rada. Osim Udruge roditelja, skrbnika i prijatelja osoba s mentalnim poteškoćama Rotor, izložbe slika Udruge Svjetlo Života, svoje su aktivnosti predstavili i Odred izviđača Savski Gaj. Članovi Sportskog rekreativnog društva Remetinec predstavili su Školu malog nogometa u kojem su se okušali i mnogi posjetitelji.

Kao i ostalih rođendanskih dana, restorani i kafići Avenue Malla ponudili su osvježenja po promotivnim cijenama dok je Algoritam osigurao 10 % popusta na knjige s temama automobilizma i sporta.

Proslava drugog rođendana Avenue Malla trajat će čak do subote, 05. rujna a slavljenik je, svaki dan do kraja tjedna uz besplatan parking osigurao brojna iznenađenja i poklone za sve posjetitelje.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here