Đurđa dobila konkurenciju

40

durda-djecaci-i-mala-mareFrutti di Mare novi je Panov  uradak, trenutačno emitiran na domaćim televizijskim postajama, u kojem je ljetnu idilu  Đurđe i njenih pratitelja  pomutila mala Mare.

Nakon što je u reklami Klima zorno predočio još jednu prednost ljetovanja u Hrvatskoj, što se pokazalo  spasonosnim za ovogodišnju turističku sezonu, Pan nastavlja svoj humoristički serijal. Marketinška agencija Imago i producentska kuća Riba Ribi Grize Rep snimile  su novi nastavak reklamnog serijala s Đurđom, koju utjelovljuje Ana Begić,  i njenim društvom.

Frutti di Mare novi je Panov  uradak, trenutačno emitiran na domaćim televizijskim postajama, u kojem je ljetnu idilu  Đurđe i njenih pratitelja  pomutila mala Mare sa svojom pizzom s plodovima mora. Naravno, kako to već biva kad su u pitanju muškarci i mlađahne žene, taj fatalan susret skoro pa je završio prekidom starih prijateljstava. No, prije no što su se životi naših junaka, zbog pizze, pretvorili u sapunicu, Pan je spasio stvar. Naime, još se jednom pokazalo da je osvježenje koje donosi Đurđa ipak veći izazov od male Mare.

4 COMMENTS

  1. Bravo Vlado , jos uvek nisam siguran da nisi u sdosrtvu sa Kopolom ali si ga odradio maistorski .Suze su mi krenule na oci od silnih emocija. Pozdrav za sve glumce

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here