Đurđa dobila konkurenciju

durda-djecaci-i-mala-mareFrutti di Mare novi je Panov  uradak, trenutačno emitiran na domaćim televizijskim postajama, u kojem je ljetnu idilu  Đurđe i njenih pratitelja  pomutila mala Mare.

Nakon što je u reklami Klima zorno predočio još jednu prednost ljetovanja u Hrvatskoj, što se pokazalo  spasonosnim za ovogodišnju turističku sezonu, Pan nastavlja svoj humoristički serijal. Marketinška agencija Imago i producentska kuća Riba Ribi Grize Rep snimile  su novi nastavak reklamnog serijala s Đurđom, koju utjelovljuje Ana Begić,  i njenim društvom.

Frutti di Mare novi je Panov  uradak, trenutačno emitiran na domaćim televizijskim postajama, u kojem je ljetnu idilu  Đurđe i njenih pratitelja  pomutila mala Mare sa svojom pizzom s plodovima mora. Naravno, kako to već biva kad su u pitanju muškarci i mlađahne žene, taj fatalan susret skoro pa je završio prekidom starih prijateljstava. No, prije no što su se životi naših junaka, zbog pizze, pretvorili u sapunicu, Pan je spasio stvar. Naime, još se jednom pokazalo da je osvježenje koje donosi Đurđa ipak veći izazov od male Mare.

Komentari

  1. Sejal kaže

    Bravo Vlado , jos uvek nisam siguran da nisi u sdosrtvu sa Kopolom ali si ga odradio maistorski .Suze su mi krenule na oci od silnih emocija. Pozdrav za sve glumce

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *