Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri “Lero vas nagrađuje”

32

Lero izvuceni-dobitnici-u-nagradnoj-igri-lero-vas-nagradujeJavno izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri “Lero vas nagrađuje” održano je danas u kulinarskom centru Štagelj, a dobitnicima je sreću donio Matko Okmažić, popularni galeb iz TV spota.

Dobrodošlicu na izvlačenje i Lero party gostima je poželio član Uprave Podravke Marin Pucar koji je ujedno najavio još puno aktivnosti na tržištu vezanih uz Lero koji, kako se pokazalo prema pristiglim pošiljkama, osvaja srca potrošača.

U nagradnoj igri sudjelovali su ugostiteljski objekti s područja cijele Hrvatske koji su prikupili najmanje 500 komada Lero čepova ili vrećica instant napitaka. Oni su već ranije za nagradu primili Lero poklon pakete, a dobitnici glavnih nagrada – standardne prepaid Diners Club kartice u iznosima od  30, 20 i 10 tisuća kuna su Istraturist – Aurora iz Umaga, caffe bar Cerine iz Koprivnice i caffe bar Babilon iz Oprisavaca.

Ugostiteljski objekt koji je tijekom nagradne igre prikupio najveći broj zatvarača ili instant vrećica je restoran “Park” iz Varaždina, a time je osvojio nagradni paket koji sadrži TV prijemnik i mobilne aparate.

Komisiju su u nazočnosti javnog bilježnika činili predstavnici Podravke i Gastro Grupe.

Nagradna igra namijenjena ugostiteljima, odnosno HoReCa kanalu, trajala je od 15. lipnja do 15. kolovoza, a njome su promovirani Podravkini proizvodi iz programa Lero juiceva i nektara te Lero instant napitaka.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here