Ledova milja odlazi u Pulu

24

ledo-milijunasica-ftdU ovogodišnjoj Ledovoj nagradnoj igri Samo liži, milja ti se bliži, prvu nagradu od milijun kuna na American Express kartici osvojila je gđa. Lidija Stanta iz Štinjana pored Pule.

Ledova tradicionalna nagradna igra i ove je godine probudila veliki interes, čemu je svakako pridonijela i vrlo duhovita kampanja, djelo kreativaca Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe, sa šarmantnim Reneom Bitorajcem u glavnoj ulozi.

Iznimno uzbuđena i sretna zbog ove vrijedne nagrade gđa. Lidija Stanta nam je uspjela reći da je vjerna obožavateljica Ledovih sladoleda, što ju je i motiviralo da sudjeluje u nagradnoj igri.

„Još nemamo točan plan kako ćemo utrošiti osvojeni iznos, možda za uređenje obiteljske kuće, ali sam sigurna da ću u Ledovoj nagradnoj igri sudjelovati i iduće godine“ rekla nam je prilikom preuzimanja nagrade gđa. Lidija Stanta, inače umirovljena medicinska sestra odgajateljica. Osvojenoj nagradi veseli se cijela njena obitelj, dvije kćerke i suprug koji su gđi. Lidiji i pomogli u prikupljanju Ledo štapića i omota korneta.

Tvrtka Ledo, najveći domaći proizvođač sladoleda i smrznute hrane, već tradicionalno organizira ljetnu nagradnu igru u kojoj daruje vrlo vrijednu nagradu od čak milijun kuna. Pravila za osvajanje tog uistinu primamljiva iznosa su vrlo jednostavna. Potrebno je skupiti 5 štapića Ledo sladoleda ili 5 omota korneta, ili pak kombinaciju štapića i omota, poslati ih na adresu tvrtke Ledo.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here