Nesquik nagradna igra

70

nesquikU nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe bilo koje pakiranje Nesquik proizvoda (u daljnjem tekstu: „Proizvod”) samo u Konzum prodavaonicama na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre od 14.09. do 30.10.2009.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri:

NESTLE NESQUIK Plus Instant Kakao Prah 800g

NESTLE NESQUIK Plus Instant Kakao Prah 500g

NESTLE NESQUIK Plus Instant Kakao Prah 400g

NESTLE NESQUIK Plus Instant Kakao Prah 200g

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici moraju:

poslati SMS poruku slijedećeg sadržaja na broj 61753:

nesquik,broj računa, ime i prezime, adresa i grad

Npr; nesquik, 712-0032245, Ivan Horvat, Ilica 211, Zagreb

U nagradnom izvlačenju sudjelovati će sve prijave koje pristignu Administratoru s datumom prijave najkasnije 30.10.2009.

Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,84 kn (PDV uključen u cijenu).

Račun, kao dokaz o kupovini potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničen broj puta, ali može osvojiti samo jednu nagradu za koju je izvučen prvi put. Po jednom računu je moguće poslati samo 1 sms poruku.

Izvlačenje dobitnika održat će se dana 21.09., 28.09., 05.10., 12.10., 19.10., 26.10. i 02.11.2009. u službenom sjedištu izvršitelja (MPG d.o.o.) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika kompjuterskim sustavom u nazočnosti tročlane komisije za izvlačenje, a na zadnjem izvlačenju 02.11.2009. bit će prisutan i javni bilježnik.

U izvlačenju će sudjelovati sve važeće prijave registrirane unutar perioda trajanja nagradne igre, a koje udovoljavaju uvjetima važećih pravila igre.

Sve sms prijave vezane za ovu nagradnu igru bit će objedinjene u jedinstvenu elektronsku bazu.

Nagrade

14x Nintendo Wii (na svakom tjednom izvlačenju se izvlače 2 kom)

Vrijednost nagrade: 2.100,00 kn; total 29.400,00 kn (PDV uključen)

Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 29.400,00 kn (PDV uključen)

Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost ali su prenosive uz poštivanje uvjeta sudjelovanja iz Članka 2. ovih Pravila.

Dobitnici će sudjelovati s Organizatorom i Administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnike će o dobitku obavijestiti Administrator pismeno putem pošte i telefonski kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrada i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrada.

U slučaju da Administrator nije uspio kontaktirati dobitnika nagrade, pokušat će ga kontaktirati do 16.11.2009. na broj telefona o kojemu je izvijestio pri sudjelovanju. Ukoliko se dobitnik ne uspije kontaktirati do 16.11.2009., dobitnik gubi pravo na nagradu.

Organizator će osigurati nagrade, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Nagrade će biti dostavljene od strane Organizatora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrada vrati u sjedište Organizatora, dobitnik može nagradu preuzeti u roku od 10 dana od dana kada je nagrada vraćena.

Ukoliko je dobitnik nagrade dijete ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika ( rodnog lista djeteta), obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika uz pravovaljanu identifikaciju ove osobe (osobna iskaznica ili putovnica) ili njihova pisana suglasnost sa ovjerenim potpisom kod bilježnika.

Kao dokaz preuzimanja nagrade Organizator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a ili pošte) Organizator će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Po isteku gore navedenih rokova, Organizator će putem zapisnika utvrditi broj i vrijednost nagrada koje nisu preuzete te će u slučaju da vrijednost nepodjeljenih pojedinačnih nagrada prelazi 5 000 kn (pettisuća kuna) postupiti u skladu sa Zakonom o priređivanju igara na sreću i nagradnih igara

Nagradna igra organizirana je samo u Konzum prodavaonicama.

Više o ovoj nagradnoj igri saznajte klikom na sljedeći link.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here