Zdravko Šestak: Podravka će naplatiti dug od SMS-a

57

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak nije želio precizirati koji instrumenti naplate će se koristiti

Postupak prisilne naplate duga od splitske tvrtke SMS je pokrenut i Podravka će sigurno naplatiti dug, rekao je Zdravko Šestak, predsjednik Uprave Podravke. No, Šestak nije želio precizirati uz pomoć kojih instrumenata će naplatiti dug. “Koristit ćemo sve dostupne ugovorene instrumente“,  bilo je sve što je želio reći. Na pitanje o stanju u SMS-u, Šestak je odgovorio da o tome ne može govoriti jer mu nije poznato u kakvoj je trenutno situaciji tvrtka koja Podravci mora vratiti kredit od 65 milijuna kuna.

Predsjednik Uprave Podravke potvrdio je također da već desetak dana traje istraga o odobrenim kreditima, te da u Podravci svi surađuju u istrazi. Iako je rekao da dok traje istrage ne smije ništa komentirati, Šestak je ipak izjavio kako je sve što je činjeno bilo u dobroj namjeri. “Trebat će neko vrijeme da istina izađe na vidjelo, ali pokazat će se da je sve pozitivno. Sve što je napravljeno, napravljeno je kako bi se spasila radna mjesta u koprivničkoj regiji“, tvrdi Zdravko Šestak.

Predsjednik Uprave Podravke izjavu je dao prilikom svečanosti uručenja nagrada za “Zlatna dionica“ koja je održana u Zagrebu. Šestak je u ime koprivničke kompanije primio nagradu za najbolju industrijsku dionicu na hrvatskom tržištu kapitala u kategoriji hrane i pića. (Banka magazin)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here