Karlovačko u novoj twist-off boci

147

karlovacko-025Karlovačko pivo odsad je dostupno u novoj 0.25l twist-off boci s dugim vratom.

Nova boca u skladu je s najnovijim trendovima u dizajnu pakiranja te pakiranjima Karlovačkog u 0.5l i 0.33l boci. Nova twist-off boca s elegantnim produženim vratom profinjenijeg je izgleda i atraktivnija za potrošače.

Karlovačko ove godine slavi 155. rođendan. Tijekom čitavog tog razdoblja, visoka kvaliteta Karlovačkog piva ostala je nepromjenjena što je i prepoznato brojim nagradama koje je Karlovačko osvojilo na prestižnim pivskim natjecanjima kao što su Monde Selection, „pivski Oscar“ osvojen na međunarodnom natjecanju Brewing Industry International Award održanom 2005. godine u Londonu te najnovije priznanje, zlatna medalja osvojena krajem rujna na pivskom natjecanju u Švedskoj.

Unaprijeđenim dizajnom twist-off boce od 0.25l, Karlovačko prati potrebe svojih potrošača te omogućava uživanje u atraktivno pakiranom proizvodu vrhunske kvalitete.  Zahvaljujući jakim brendovima i programima, Karlovačka pivovara neprestano povećava bazu potrošača čemu će zasigurno doprinijeti i nova twist-off boca Karlovačkog od 0.25l.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here