Pan se pridružio zagrebačkim Medvjedima

35

medvescak-i-panPozitivna atmosfera na ledu i tribinama Doma sportova potaknula je Pan da  podupre KHL Medveščak, pa je na jučerašnjoj press konferenciji potpisan  partnerski ugovor.

Da se hokej vratio u Zagreb više nema dvojbe, čak i kod onih koji ne prate hokej ili sport općenito.  No, fenomen ispunjene Ledene dvorane Doma sportova na svih osam dosadašnjih domaćih hokejskih utakmica KHL Medveščak još uvijek mnogima je neobjašnjiv. Naime, 40.700 gledatelja bodrilo je Medvjede na EBEL utakmicama u Zagrebu, a nakon petnaest kola zagrebački hokejaši drže osmo mjesto na ljestvici.

Pozitivna atmosfera na ledu i tribinama Doma sportova potaknula je Pan da podupre Medvjede, te je na jučerašnjoj press konferenciji potpisan partnerski ugovor. Tom prilikom predsjednik Uprave Carlsberga Croatia, Thomas Kure Jakobsen, izjavio je: „Klub hokeja na ledu Medveščak pravo je osvježenje na hrvatskoj sportskoj sceni. Pan će biti zadužen za osvježavanje užarene atmosfere na ledu i tribinama. Ponosni smo što postajemo dijelom te dobre sportske priče, i veselimo se što će Pan od sada osvježavati još više Zagrepčana.“

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here