Facebook party u Zagrebu

23

ws6-plakat2Ovaj petak, 20.11. s početkom u 22 sata održat će se u HamHam centru u Zagrebu Veliki Web Party za sve ovisnike o Farmville-u, Pokeru, Pet Society-u i mnogim drugim društvenim igricama.

Zabavljat će vas DJ MIKKAEL uz nezaobilazne house i komercijalne hitove, a pravi show priredit će za Vas šarmantne djevojke The Best of Miss Internet – sve redom pobjednice kroz 2009.-u godinu!

Osim neodoljivih internet djevojaka HamHam će nuditi pića po povoljnim cijenama, te očekujte vrhunsku atmosferu uz atraktivne hostese i brojne vrijedne nagrade! Da bi se našli na popisu pozvanih dovoljno je upisati se na Facebook stranici Party-a.

Veliki Web Party se organizira povodom nadolazeće najveće regionalne konferencije o internetskom marketingu po broju posjećenosti – konferencije Web::Strategija 6 – Ritam društvenih valova koja će se održati 19.11.2009. (četvrtak) u zagrebačkom kongresnom centru Hypo EXPO XXI. U najvećoj dvorani na katu, u trenutku pisanja ovog teksta, preostalo je još jedno slobodno mjesto, a dolaze sudionici iz renomiranih tvrtki kao što su: Raiffeisen Consulting, T-HT, Njuškalo, Imago, Microsoft, MBU, Allianz, Oglasnik, Glas Istre, VIDI, Omega software, te mnogih drugih renomiranih i uspješnih tvrtki. Svi sudionici pozvani su i na veliki Web::Party gdje će imati će besplatan upad.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here