Nova promotivna pakiranja omiljenih Dr. Oetker proizvoda

57

oetker-ftdNa poklon dodatni Dr. Oetker Original Backin prašak za pecivo, vanilin šećer i kvasac

Tvrtka Dr. Oetker, u povodu predstojećih blagdana potrošačima je ponudila nova promotivna pakiranja svojih poznatih proizvoda: praška za pecivo, vanilin šećera te kvasca. Za razliku od standardnih Dr. Oetker akcijskih pakiranja ovih proizvoda, tijekom ove akcije potrošači dobivaju dodatne proizvode na poklon. Bliži se vrijeme kada će mnogi pripremati veću količinu slastica za sebe i svoje najbliže, pri čemu će im Dr. Oetker promotivna pakiranja na više načina olakšati taj posao – potreba za učestalim odlascima u trgovinu bit će manja, a ni ušteda na kućnom budžetu nije zanemariva.

Tijekom ove akcije za kupnju 6 Dr. Oetker Original Backin vrećica praška za pecivo potrošači dobivaju 2 proizvoda na poklon, na 8 vrećica Dr. Oetker Vanilin šećera, 2 su na poklon, a za 4 Dr. Oetker Kvasca instant jedan je na poklon.
Promotivna akcija je počela sredinom desetog mjeseca, a trajat će sve do isteka zaliha. Proizvode je moguće nabaviti na svim većim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Dr. Oetker Original prašak za pecivo jamči uspjeh u pripremi raznih slanih i slatkih kolača već više od 100 godina. Dr. Oetker Original prašak za pecivo, sredstvo je za dizanje tijesta o kojemu ovisi njegova rahlost tijesta, a jedna vrećica dovoljna je za pripremu tijesta s 500 g brašna.

Dr. Oetker Vanilin šećer već je više od 100 godina neizostavan sastojak za aromatiziranje raznih vrsta peciva, poslastica, deserata i napitaka. Mješavina vanilije i šećera dovoljna je za pripravu kolača s 500 g brašna ili poslasticu od 0,5l.

Dr. Oetker Kvasac instant sredstvo je za vrlo jednostavno dizanje i rahljenje tijesta, jer ga nije potrebno razmutiti u tekućini. Idealan je za pripremu slatkih kao i pikantnih dizanih peciva svih vrsta. Ovaj proizvod jamči uspješno dizanje tijesta te je vrlo praktičan za pohranu.

Preporučena MPC Dr. Oetker promotivnih pakiranja iznosi:
Pakiranje Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo 6+2 – 4,89kn
Pakiranje Dr. Oetker Vanilin šećera 8+2 – 6,49kn
Pakiranje Dr. Oetker Kvasca instant 4+1 – 7,09kn

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here