Otvorena nova KOZMO drogerija u Splitu

74

kozmo-ftdDanas je otvorena nova KOZMO drogerija u trgovačkom centru Belvedere u Splitu na adresi Velebitska 125. Novu KOZMO drogeriju otvorio je g. Entoni Sošić, direktor KOZMO drogerija.

Nova drogerija četrdest i četvrta  je KOZMO drogerija u Hrvatskoj koja u svojoj ponudi ima bogat asortiman s više od 10.000 artikala renomiranih svjetskih i domaćih brandova. KOZMO drogerija svojim kupcima nudi vrhunsku uslugu te veliki izbor proizvoda za njegu lica i tijela, njegu beba, kao i dekorativnu kozmetiku, parfeme te modni nakit. Radno vrijeme nove KOZMO drogerije je svakim radnim danom te subotom od 8 do 21 sat i nedjeljom od 8 do 14 sati.

Na dan otvorenja organizirane su razne promocije proizvoda, a svi kupci darivani su poklonima i ružama. Povodom otvorenja Kozmo je svojim kupcima poklanjao 10% popusta na  kupovinu.

1 COMMENT

  1. Poštovani,

    izuzetno mi je drago što Ste nastavili “otvarati vrata” svojih Kozmo drogerija diljem Hrvatske,pa tako i ove u Splitu.Jedino što me zanima da li Ćete i u Bjelovarko-biligorskoj županiji uskoro napraviti isto u skoroj budućnosti?

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here