Interspar hipermarket Koprivnica

376

spar-koprivnica-mesnicaNedavno otvoren, prvi Interspar hipermarket u Koprivničko-križevačkoj županiji prostire se na 3.500 četvornih metara prodajne površine, a u njemu je posao pronašlo 140 građana Koprivnice i okolnih mjesta.

Novi Interspar nalazi se u sklopu trgovačkog centra na Radničkoj cesti bb, a uključuje i kiosk te bistro Tutto bene s biranom ponudom svježe pripremljenih jela koji će, kao i Interspar, biti otvoren svaki dan u tjednu od 7 do 21 sat. Interspar svojim kupcima nudi već poznato bogat izbor od preko 30.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Kao i u drugim gradovima gdje se nalaze Interspar hipermarketi, pri odabiru proizvoda na policama hipermarketa posebna pažnja posvećena je zastupljenosti domaćih proizvoda, a suradnja s lokalnim dobavljačima i proizvođačima važna je politika Sparovog poslovanja.

Kako se bliži vrijeme blagdana, Spar Hrvatska je svoj novi hipermarket već obogatio ponudom blagdanskih proizvoda, igračaka, Božićnih dekoracija i maštovitih poklona, a preko 1000 proizvoda iz Božićnog asortimana bit će na akcijskim sniženjima.

Adresa trgovine:
Trgovački centar Koprivnica,
Radnička cesta bb, Poslovna zona

Voditelj poslovnice: Vesna Jurina

Telefon: 048/492-550

Radno vrijeme: ponedjeljak-subota od 7 do 21 sat, nedjelja od 7 do 20 sati.

Broj blagajni: 14

Broj parkirnih mjesta
: 670

1 COMMENT

  1. ni jedan ducan nije toliko povoljan i pri ruci za sve kao interspar uvijek ima dobre i naj bolje ponude u gradu

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here