Ledo daruje i zimi

103

Ledo d.d. najveći domaći proizvođač smrznutih proizvoda, poznat po svojim velikim nagradnim igrama s iznimnim nagradnim fondom i uoči blagdana, u prosincu, odlučio je darivati svoje potrošače. S dodatnih 100 g smrznutog povrća, po cijeni standardnog pakiranja, pomoći će kućnom proračunu, a blagdanski stol učiniti još bogatijim.

Ledo mješavina povrća za francusku salatu znatno olakšava pripremu ove tradicionalno blagdanske salate, a grašak sam ili u kombinaciji s mrkvom idealan je prilog uz pečenja, ali i bitan u uravnoteženoj prehrane kao i vrijedan izvor vitamina i minerala.

Za obrok bogat bjelančevinama i vlaknima, te za pripremu krepkih zimskih variva pakiranja sa 100 g gratis, Ledo zelenih ili žutih mahuna razveselit će sve koji uživaju u pripremanju obroka, a ujedno brinu o svojoj zdravoj, nutritivno vrijednoj prehrani.

Posebna akcija sa 100 g gratis graška, mješavine za francusku salatu, zelenih i žutih mahuna, te graška i mrkve, Ledova je gesta kojom se zahvaljuje svojim potrošačima na vjernosti i nastoji im pomoći da i u ovim kriznim vremenima blagdane provedu u veselju i druženju s najmilijima, poručuju iz Leda.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here