Nenad Buljan novi direktor Jadranske pivovare

49

Nadzorni odbor Pivovarne Laško prihvatio je ostavke Tomaža Udriha, direktora i Marka Sučića, prokuriste Jadranske pivovare.

Na sjednici je imenovan novi direktor Jadranske pivovare Nenad Buljan koji će provesti restrukturiranje.

nenad-buljanNenad Buljan, MBA, diplomirao je na  Elektrotehničkom fakultetu Sveučilišta u Zagreb (danas Fakultet elektrotehnike i računalstva), smjer Računalna tehnika, a MBA studij završio je na IEDC Poslovnoj školi Bled. Svoj profesionalni razvoj počeo je u IT sektoru, u kojem je radio na raznim poslovima, od programiranja, administracije računalnih sustava i baza podataka, do pozicije direktora IT. Završetkom MBA studija, prelazi u poslovni segment gdje kao član ili predsjednik uprave sudjeluje u vođenju ili vodi poslovanje nekoliko proizvodnih tvrtki.

Radeći u velikim internacionalnim, kao i u poznatim domaćim kompanijama, kombinirao je poznavanje informacijskih sustava sa suvremenim poslovnim znanjima, te razvio kompetencije potrebne za učinkovito upravljanje operativnim poslovanjem, ali isto tako i za strateško i operativno poslovno planiranje. Tijekom karijere puno je i intenzivno radio u neposrednom kontaktu s kupcima, razvijajući na taj način također i kompetencije potrebne za upravljanje odnosima s kupcima (Customer Relationship Management – CRM).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here