Ožujsko: Proglašen najbolji studentski projekt

240

anja-gorup-petra-ignjatovic-anita-boltuzic-direktorica-marketinga-zagrebacke-pivovare-ana-curo-i-maja-kelecU sklopu projekta Ožujsko case study studenti osmislili novu kampanju Ožujskog piva – U projektu sudjelovala rekordna 82 studentska tima

Na svečanom događanju na Ekonomskom fakultetu proglašen je pobjednički tim te je predstavljeno i ostalih pet finalista koji su sudjelovali u projektu Ožujsko case study. Studentice Ekonomskog fakulteta Anja Gorup, Petra Ignjatović, Ana Ćuro i Maja Keleč članice su pobjedničkog tima koji je nagrađen s deset tisuća kuna za osmišljavanje najbolje kampanje Ožujskog piva. Zagrebačka pivovara dodijelila je i dodatnu bonus nagradu u vrijednosti od pet tisuća kuna studentskom timu koji je osmislio najbolju pojedinačnu kreativnu ideju kao dio kampanje za Ožujsko pivo.

Zagrebačka pivovara u suradnji s udrugom eSTUDENT i Ekonomskim fakultetom pokrenula je projekt za studente Ožujsko case study. Cilj je projekta omogućiti studentima dodatno praktično iskustvo u sklopu kojega će moći usavršiti znanja usvojena u programu obrazovanja. Studenti su se u projekt mogli uključiti rješavanjem poslovnog slučaja – osmišljavanjem nove kampanje Ožujskog piva prema zadanim kriterijima. Ožujsko case study naišao je na velik odaziv te su se za sudjelovanje prijavila rekordna 82 studentska tima.

Zagrebačka pivovara i Ekonomski fakultet projekt Ožujsko case study pokrenuli su prema uzoru na najpoznatije svjetske poslovne škole kako bi studentima ponudili dodatne mogućnosti edukacije i stjecanja specijalističkih znanja.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u suradnji s Ekonomskim fakultetom i udrugom eSTUDENT pokrenuli projekt Ožujsko case study i tako se izravno predstavili mladim talentiranim stručnjacima. Studenti Ekonomskog fakulteta jedan su od ključnih izvora potencijalnih stručnih kadrova te se nadamo da će im i ovaj projekt pomoći u usvajanju dodatnih znanja kako bi se što bolje pripremili za ulazak na tržište rada. Možemo najaviti da ćemo nastaviti suradnju s Ekonomskim fakultetom u sličnim projektima koji se planiraju i u sljedećoj godini“, istaknuli su u Zagrebačkoj pivovari.

Ožujsko case study prvi je ovogodišnji projekt što ga je Zagrebačka pivovara organizirala za studente, a suradnja s Ekonomskim fakultetom nastavit će se u sljedećoj godini organizacijom velikog projekta Case study koji će uz Zagrebačku pivovaru podržati još nekoliko vodećih tvrtki u Hrvatskoj.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here