Zvjezdana Blažić nova predsjednica Uprave Badela 1862 d.d.

229

Anto Perković odlazi u mirovinu, novi član Uprave Srđan Oreb

Temeljem Odluka Nadzornog odbora Badela 1862 d.d., 22. prosinca jednoglasno je prihvaćena odluka kojom se s mjesta predsjednika Uprave  temeljem podnesene ostavke s funkcije predsjednika Uprave razrješuje Anto Perković, dok nova predsjednica Uprave, za razdoblje od sljedećih pet godina, postaje dosadašnja članica Uprave zadužena za poslove korporativnog upravljanja, strateškog planiranja i razvoja te pravne poslove Zvjezdana Blažić.

Istom odlukom za novog člana Uprave na isto je razdoblje imenovan i Srđan Oreb, dosadašnji Izvršni direktor prodaje pri Upravi u tvrtki Badel 1862.

Zvjezdana Blažić
Zvjezdana Blažić

Zvjezdana Blažić rođena je 28. prosinca 1960. godine u Zagrebu gdje je završila i Gimnaziju 1977. godine. 1985. godine diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a daljnje školovanje nastavlja pohađajući specijalističke edukacije iz područja upravljanja. 2007. godine završila je Korporativno upravljanje za članove Nadzornih i upravnih Odbora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i Splitu. Aktivno e koristi engleskim jezikom u govoru i pismo.
Profesionalnu karijeru je započela 1986. godine u kompaniji Kraš. d.d. u Odjelu visokostručnih pravnih poslova u Sektoru Kadrovskih, općih i pravnih poslova. Od 1996. do 2000. godine bila je direktorica Kadrovske službe u Krašu, a od 2000. – 2002. godine direktorica Sektora kadrovskih, općih i pravnih poslova. Tijekom 2002. godine obnašala je dužnost asistenta Uprave i zamjenice Predsjednika Uprave, a od prosinca 2002. do svibnja 2005. godine bila je predsjednica Uprave KRAŠ, prehrambene industrije d.d. Zagreb. 2005. godine prelazi na mjesto glave direktorice za operativno poslovanje u KIO Keramike Orahovica, a od prosinca 2005. godine je zaposlena u Badelu 1862 kao članica Uprave zadužena za poslove korporativnog upravljanja, strateškog planiranja i  i razvoja, odnose sa stručnim i društvenim institucijama, kontroling, upravljanje ljudskim potencijalima, pravne poslove, opću administraciju, na koje ostaje do današnjeg imenovanja za predsjednicu Uprave Badela 1862.

Srđan Oreb
Srđan Oreb

Srđan Oreb rođen je 2. listopada 1973. godine u Splitu gdje je i završio srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirao je na Brodostrojarskom studiju u Dubrovniku, a daljnje školovanje je nastavio u Parizu pohađajući specijalističke programe za managere Citroena. Aktivno se služi engleskim jezikom u govoru i pismu, a pasivno talijanskim i francuskim jezikom.

Profesionalnu karijeru započeo je u Philippe Morris & S.O.R.C. u Morgesu u Švicarskoj 1994. godine. 1997. godine prelazi u Citroen Hrvatsku d.o.o. na mjesto voditelja marketinga u Zagrebu. Od 1998. do 2003. obavlja dužnost Zone managera u službi prodaje također u Citroenu Hrvatska d.o.o. 2003. godine prelazi u Kemilak d.o.o. na mjesto generalnog direktora gdje ostaje do 2004. godine kada prelazi u Aquarius grupu d.o.o na mjesto predsjednika Uprave. U razdoblju od 2006. do ožujka 2009. godine zaposlen je u Maraski d.d. na mjestu člana Uprave zaduženog za komercijalu i marketing. U ožujku 2009. godine prelazi u Badel 1862 na mjesto izvršnog direktora prodaje pri Upravi na kojem ostaje do današnjeg imenovanja za člana Uprave.

3 COMMENTS

  1. ma koju mirovinu, što ne povuče za sobom u mirovinu i Bjažićku, odvjetnika pa i onu nazovimo pobunjenu Krpinicu, kad su nas doveli do ruba, sada papa, neki odoše, neki tuže, a to koliko su odnili, neka radnici ispaštaju bez plaća i straha šta sutra

  2. a samo neznam koliko im još treba za ugrabiti, pa će sada i imovinu prodavati-jel im to ćaća ostavio u miraz, jel im još nešto u životu fali….ode Mesić-ode Perković, pa možda i gđa. Krpina,pa i ona nešto uz Mesića obilazila na koncerte…a jel sada misli malo do Slovenaca..di je sada jel na kojoj i kakvoj listi

  3. doista mi nije jasno da ta gđa.Krpina misli da sa svojih 1% udjela misli biti nešto bitno u Badelu, imala je priliku 10 godina da nešto učini- o da, pa sebi je osigurala dionice (garant ih nije platila svojim novcom – to znamo, kao ni puno toga što je priskrbila u Badelu za sviju korist ), a kao stala na stranu jadnih radnika – zar ona stvarno misli da su radnici guske u magli – a šta sada ona radi – jel i dalje glumi veliku direktoricu, jel i sada planira velike projekte – mislim njene privatne, ili možda i ona kao i “velika faca Bjažićka” možda opet ugrabe samo sebi ono što je još ostalo. A da im damo malo još dionica, možda im još fali – za koji apartman ili možda jadne nemaju za benzin i auto – idemo skupiti nešto

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here