Danas otvorenje Mercatora na Zavrtnici

20

Mercator-H nastavlja s realizacijom plana otvaranja novih prodajnih prostora u Hrvatskoj; uz trgovinu u zagrebačkom kvartu Zavrtnica, do kraja 2010. godine otvoriti će još tri nove prodavaonice; u Zagrebu, Rovinju i Biogradu, površine od 707 do 1700 m2

mercator-logoDanas, 28. siječnja 2010., Mercator-H otvorit će vrata još jedne prodavaonice u Zagrebu, u ulici Ljudevita Posavskog 32 (na Zavrtnici, u sklopu Zvonimir centra), ukupne površine 496 m² i sa 14 zaposlenih djelatnika. Na dan otvorenja za svaku kupnju iznad 200 kn posjetitelji će ostvariti 10% popusta, a za kupovinu iznad 100 kn poklanjat će se vrećice za trajnu upotrebu. Kao i u svim ostalim Mercatorovim trgovinama, ponuda će sadržavati više od 60% proizvoda domaćih proizvođača i proizvode Mercatorove trgovačke marke.

Otvorenje nove prodavaonice prvo je u nizu planiranih za 2010. godinu. Tako će se tijekom godine otvoriti Mercatorovi prodajni prostori na još tri lokacije; u Zagrebu, Rovinju i Biogradu, površine od 707m2 do 1700 m2. Različitim prodajnim formatima (od hipermarketa do marketa) Mercator-H želi svim svojim kupcima omogućiti obavljanje kupovine u neposrednom susjedstvu, poručuju iz Mercatora.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here