Natječaji za web developere

20

web-nagradeWeb::Strategija nagrađuje upotrebljivost i inovativnost web stranica

Otvoren je natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na sedmoj konferenciji o web developmentu – Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh. Prijave za natječaj su otvorene do 3. 3. 2010., a dodjela nagrada na konferenciji će se održati 18. 3. 2010. u Zagrebu.

Prva kategorija, Web upotrebljivost 2010. vrednovati će uspješnost izvedbe upotrebljivosti nominiranih web stranica. Nagrada će se dodjeljivati izvođačima web stranica (web developerima), a ne vlasnicima web stranica (naručiteljima izrade web stranica) kako je to slučaj kod drugih nagrada koje se dodjeljuju u regiji.

Druga kategorija, Web inovativnost 2010. vrednovati će inovativnost rješenja za web s naglaskom na tehnički aspekt ideje. Pri tome, neće biti presudna dokazana komercijalna isplativost rješenja, već inovativnost same ideje i njeno ostvarenje.

Ujedno, pozivamo i sve web developere, one koji ih traže i one koji to žele postati na jedinstvenu edukaciju i druženje na spomenutoj regionalnoj Web::Strategiji koja će se kao i svaki puta održati pod jakim medijskim pokroviteljstvom najistaknutijih regionalnih internetskih medija, te u kojoj će sudjelovati istaknuta regionalna imena profesionalaca za web development, stoji u priopćenju Marketing odjela ekipe koja stoji iza organizacije Web::Strategije.

Ulaznica za konferenciju do 1. 2. 2010. iznosi samo 750 kn + PDV. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije http://www.webstrategija.com/07/prijava.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here