Cvjetni med – Podravka

27

cvjetni-med450Med je najsavršeniji proizvod prirode i gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani. Cvjetni med odražava bogatstvo cvjetnih i travnatih livada, bogatog je i raznolikog sastava, dobiven iz nektara različitih biljnih livadnih vrsta.

Preporučuje se za svakodnevnu uporabu, za sve kojima je potreban oporavak i dodatna energija. Med se od davnina koristi kao hrana i lijek. Kapljica meda sadrži više od sto različitih, a za organizam važnih supstancija. Osobito je važno da ljudi konzumiraju med kad su bolesni, ali i kad su zdravi da bi sačuvali zdravlje, odnosno postigli imunitet. Želite li napraviti pomak prema zdravijem načinu života, svakako u svoju prehranu uvrstite Podravka med koji je netaknuti dar prirode.

Med je potpuno prirodan proizvod, sadrži visokovrijedne organske kiseline, vitamine, minerale, aminokiseline, razne fitokemikalije.

cvjetni-med900Sastojci: med.

Način upotrebe
: može se koristiti kao takav zasebno, za pripremu raznih toplih napitaka (čaj, kava, frape…), za pripremu slastica, kao namaz na kruh i u slanim jelima.

Kako čuvati
: na sobnoj temperaturi.

Rok trajanja
: 3 godine. Upotrijebiti do datuma otisnutog na etiketi.

Logističke informacije
:

CVJETNI MED 900 g
Transportno pakiranje: 12 kom
Paletno pakiranje: 480 komada

CVJETNI MED 450 g
Transportno pakiranje: 12 kom
Paletno pakiranje: 960 komada

Proizvođač:  Podravka d.d., Koprivnica
Besplatni  telefon: 0800 08 08; www.podravka.com

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here