Jana & Dove kviz

41

U sklopu nove kampanje Jana & Dove, od danas pa sve do 19.3. organiziraju nagradni kviz kojim nastavljaju učiti o hidrataciji iznutra i pravilnoj njezi kože

jana_dove-1Naše tijelo sastoji se od 60% vode, a unutarnja ravnoteža organizma i zdravlje kože postiže se pravilnom hidratacijom. Prirodna izvorska voda Jana, kao idealan izvor hidratacije iznutra, i Dove kao stručnjak u hidrataciji i njezi kože ovom kampanjom žele podsjetiti žene na potrebu unosa vode u organizam kao i na važnost koju voda ima u hidrataciji kože. Odgovarajući unos tekućine mora biti popraćen i hidratantnom njegom kože. Naše je tijelo glavni pokazatelj zdravlja kože kao što su i naše oči odraz unutarnje harmonije nas samih. Voda je život, a naše njegovano i hidratizirano tijelo odraz je vitalnosti i zdravlja organizma.

Jana&Dove prvih 10 najbržih sudionika koji točno odgovore na sva pitanja nagrađuju poklon paketom za hidratiziranu kožu iznutra i izvana.

http://www.jana.com.hr

2 COMMENTS

  1. Poštovani! Ja sam igrala vašu nagradnu igru Jana -Dove kviz pa me zanima da li su izvučeni dobitnici i gdje mogu vidjeti?

    Srdačan pozdrav Arnela!

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here