Badel 1862 potpisao ugovore o suradnji s Orbicom i PZ Dingač

94

badel-ftd2Orbico će preuzeti na sebe dio logističkih usluga, skladišno transportnog poslovanja i distribucije Badelovih proizvoda, a s PZ Dingač dogovorena je suradnja u proizvodnji, isporuci i prodaji vina proizvedenog u njenoj vinariji

Badel 1862 potpisao je ugovore o poslovnoj suradnji s tvrtkom Orbico i s poljoprivrednom zadrugom i vinarijom Dingač.

S distributerskom tvrtkom Orbicom je potpisan krovni Ugovor o dugoročnoj poslovnoj suradnji,  a naknadno će biti potpisani pojedinačni ugovori za svako tržište i kanal prodaje. Orbico, jedan od najjačih distributera u Hrvatskoj, preuzet će na sebe dio logističkih usluga, skladišno transportnog poslovanja te distribucije Badelovih proizvoda u „segmentu tradicionalne trgovine“ u Hrvatskoj.

Na tržištima Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Albanije, Bugarske i Moldavije Orbico će preuzeti logističko-distribucijske poslove Badela 1862.

S PZ Dingač dogovorena je poslovna suradnja u proizvodnji, isporuci i prodaji vina proizvedenog u Vinariji Dingač. Ugovorom su, navodi se u priopćenju Badela, razriješeni svi nesporazumi između dviju strana i ugovorene su cijene otkupa vina e dinamika povlačenja vina iz Vinarije. Utvrđen je i plan – dinamika i način – podmirenja međusobnih obveza proisteklih iz dugoročne suradnje dviju tvrtki.

Poljoprivredna zadruga i vinarija Dingač osnovana je 1902. i u vlasništvu je 303 zadrugara. Posjeduje 47 hektara vinograda na položaju Dingač, a u posljednjih pet godine uložila je 19,5 milijuna kuna u tehnologiju proizvodnje vina.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here