Dragan Ćulibrk vodi financije tvrtke Nestlé Waters u Dubaiju

174

Na poziciji u upravi zamijenit će ga Alain Bartier, koji dolazi s funkcije direktora financija i kontrolinga iz Nestlé Francuska.

dragan-culibrkDragan Ćulibrk, dosadašnji član uprave i regionalni direktor financija tvrtke Nestlé Adriatic, imenovan je na mjesto direktora financija i kontrolinga tvrtke Nestlé Waters za područje Azije, Oceanije i Afrike sa sjedištem u Dubaiju. Na poziciji u upravi zamijenit će ga Alain Bartier, koji dolazi s funkcije direktora financija i kontrolinga iz Nestlé Francuska.

Ćulibrk je diplomirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a karijeru započeo kao broker. Od 1997. godine radio je u tvrtki Procter & Gamble na području financija, do 2003. godine, kada preuzima mjesto višeg voditelja riznice za tržišta jugoistočne Europe, Bliskog istoka i Afrike. U Nestlé Adriatic prešao je 2005. na mjesto voditelja poslovnog razvoja i strateških projekata za Adriatic regiju, koja uključuje tržišta Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije i Crne Gore. Član uprave za financije postaje u srpnju 2007. Povodom imenovanja, Ćulibrk je komentirao:

– Nestlé Waters na tržištu Azije, Oceanije i Afrike raste godišnje više od 10 posto, okuplja oko deset tisuća zaposlenih i ima tvornice u više od 20 zemalja. Bogato iskustvo u razvoju poslovanja stečeno u ovoj regiji uvelike će mi pomoći da odgovorim izazovima ovog za mene novog i vrlo kompetitivnog okruženja.

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here