Fino, finije, Finesse

127

finesse-limunfinesse-narancaDr. Oetker Finesse prirodna korica limuna i korica naranče

Tvrtka Dr. Oetker predstavlja svoje najnovije premium proizvode Finesse korica limuna i Finesse korica naranče. Riječ je o novim, ukusnim i potpuno prirodnim proizvodima, koji će uskoro postati nezamjenjiv dodatak vašim omiljenim slasticama.

Pred nama su Uskršnji blagdani i vrijeme kada ćemo opet izvući stare bakine kuharice u potrazi za dragocjenim receptima. Pince, savijače i raznovrsne pite tek su neke od slastica koje će se naći na raskošnom blagdanskom stolu, a malo limunove korice obogatit će tradicionalne recepte novom i osvježavajućom aromom. Želite li se poigrati okusima, umjesto korice limuna možete iskoristiti koricu naranče. Za koju god varijantu se odlučite, premium Finesse korice naranče i limuna podarit će vašim tortama, kolačima, keksima, nadjevima, glazurama i desertima božanstvenu aromu i beskrajno zamamne mirise.

Korica limuna nezamjenjiv je sastojak u vašoj kuhinji, zbog čega je Dr. Oetker Finesse korica limuna odlična alternativa svježem limunu i idealan izbor u pripremi osvježavajućih slastica. Dr. Oetker Finesse korica naranče upotpunit će okus vaših slastica svježom aromom naranče.

Jedan omot Finesse korice limuna ili Finesse korice naranče dovoljan je za 250 g brašna ili 500 ml tekućine.
Dr. Oetker premium proizvodi Finesse korica limuna i Finesse korica naranče na tržištu se nude u atraktivnoj i kvalitetnoj ambalaži u pakiranju od 2 x 6 g koja sprječava hlapljenje mirisa i okusa, a dostupni su u trgovinama diljem Hrvatske po preporučenoj MPC koja iznosi: 4,99 kn.

Logistički podaci (download).

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here