Hrvatima je eBay najbolji web dućan

69

Internet trgovina koja hrvatskim građanima nudi najbolji omjer cijene i kvalitete je poznati američki eBay, koji nudi online uslugu aukcijske kupnje i prodaje, rezultati su prvog istraživanja Best Buy Awarda. Na drugom mjestu je Neckermann, a zatim Njuškalo

internet-trgovina-midi2Hrvatski građani smatraju da je internet trgovina koja im nudi najbolji omjer cijene i kvalitete američki eBay, rezultati su prvog istraživanja Best Buy Awarda. Na drugom mjestu je Neckermann, zatim Njuškalo.

Zanimljivo je da su hrvatski građani na ovo prvo, prestižno mjesto, pozicionirali web stranicu korporacije koja nema ured u Hrvatskoj, niti koja nudi sadržaj i interakciju s kupcima na hrvatskom jeziku.

Sa više od 90 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta danas je eBay međunarodni online trgovački centar na kojem je moguće kupiti i prodati gotovo sve i svašta. Tijekom 2009 godine, putem eBay trgovina prodalo se i kupilo roba i usluga u vrijednosti 60 milijardi američkih dolara (oko 2.000 dolara svake sekunde).

Osim samog online trgovačkog centra, eBay korporacija poznata je i po drugim brendovima koje ima u svojem vlasništvu kao što su primjerice Skype, PayPal, Craigslist i drugi. (Banka.hr)

KOMENTIRAJTE

Please enter your comment!
Please enter your name here